Alo/N.S. MARIJA EGELJA IZAŠLA IZ PORODILIŠTA Evo šta radi sa mužem dok njihov sin spava (FOTO) 13:40 Vip 0
Alo/M.K. PROSLAVA ZA PAMĆENJE Muž Marije Egelje napravio slavlje povodom rođenja sina, a voditeljka je neprestano izbacivala fotografije 20:30 Vip 0
Alo/N.S. POKAZALA ZANOSNU FIGURU Marija Egelja uputila žestoku poruku preljubnicima (FOTO) 22:20 Vip 0
Alo/N.S. VODITELJKA U 8. MESECU TRUDNOĆE IZGLEDA TOP Marija Egelja pokazala trudnički stomak, pa otkrila ovo (FOTO) 18:47 Vip 0
Alo!/V. Đorđević JEDVA ČEKAM DA UZMEM SINA U RUKE Prelepa voditeljka Marija Egelja šopinguje u sedmom mesecu (FOTO) 07:30 Vip 0
24sedam/Alo/N.S. BIO JE UPORAN I OSVOJIO ME Marija Egelja o braku sa Aleksandrom i bebi, pa priznala da li je zahtevna trudnica 09:30 Vip 0
Alo/N.S. PRVI PUT U JAVNOSTI POKAZALA STOMAK Marija Egelja: Najvažnije mi je da naše dete bude dobro i zdravo (FOTO) 18:35 Vip 1
Alo/A.J. MARIJA EGELJA POKAZALA STOMAK Voditeljka u vrelom letnjem izdanju, skinula se u kupaći i pokazala kako joj stoji trudnoća 12:00 Vip 0
Alo/N.S. UDALA SE U TAJNOSTI, A SADA SE OGLASILA SA MEDENOG MESECA Marija Egelja otkrila gde se nalaze, kao i kakav joj je muž 08:20 Vip 0
Alo/N.S. PRIŠLA POGREŠNOM MUŠKARCU NA SOPSTVENOJ SVADBI Marija Egelja mislila da grli svog muža, a onda je usledio šok 08:17 Vip 0
Alo/N.S. SADA SAM MEDENA Marija Egelja promenila svoje prezime, a sada su isplivali novi detalji, evo čime se bavi njen suprug (FOTO) 18:08 Vip 0
Alo/A.J. POJAVILI SE SNIMCI SA SVADBE MARIJE EGELJE Voditeljka je blistala, a ovako su mladenci stigli na venčanje (VIDEO) 15:40 Vip 0
Alo/N.S. TI SI MOJ DIJAMANT ŽIVOTA Voditeljka Marija Egelja juče je izgovorila sudbonosno da, a sada se pohvalila i prstenom (FOTO) 17:42 Vip 0
Pink/Alo/A.M. TAJNO VENČANJE MARIJE EGELJE Poznata voditeljka muža krila od javnosti, a evo ko peva na velikom veselju 21:18 Vip 3
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PUTINOVA JEZIVA PORUKA BRISELU: Budite spremni da ponovo palite dimnjake, VRAĆAM VAS U 20.VEK! 15:07 Vesti 0
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09