TERZA PAO NA KOLENA, MOLI SOFIJU ZA POMIRENJE! Priznao joj najdublja osećanja, pa zamolio za oproštaj 12:10 Vip 0
VEST O SOFIJINOJ TRUDNOĆI SAOPŠTENA U PROGRAMU UŽIVO Voditelj nije krio, sada je sve jasno, Terza prebledeo! 07:50 Vip 0
TRUDNE DVE TAKMIČARKE ELITE?! Šok u Beloj kući, učesnici u neverici, svi čekaju zvanično saopštenje! 14:40 Vip 0
RONI SUZE ZBOG PISMA KOJE JE UNETO U ELITU! Sofiju Janićijević ne mogu da smire zbog reči bake i majke: ''Ljuta sam, dokazaćemo istinu'' 15:30 Vip 0
TRUDNA SOFIJA JANIĆIJEVIĆ? Priznala sve javno, ovome se niko nije nadao nakon što je raskinula sa Terzom 15:00 Vip 0
"SLEDEĆE SEZONE ULAZI I MIRI SE SA TERZOM" Otkrivene šokantne tvrdnje o Milici Veličković, raskrinkan je njen tajni plan! 00:25 Vip 0
"BIĆEŠ NAJGORA LJUBAVNICA" Sofija ide na sud sa Terzom zbog njegovih uvreda, pljušte teške reči! 22:25 Vip 0
"LJUBAV MOŽE DA SE VODI I U KUĆICI ZA PSE" Sofija Janićijević ostavile sve bez teksta izjavom, voditelj zanemeo od šoka! 18:15 Vip 0
"NAPRAVILA SAM GREŠKU VEKA" Sofija brutalno ponizila Terzu, u sve umešala i Milicu: "Nije me odbranio" 23:59 Vip 0
OVE FOTKE BI RADO SPALILA DA MOŽE! Sofiju Janićijević ni rođena majka ne bi prepoznala pre operacija, javnost zanemela! (FOTO) 20:00 Vip 0
SOFIJA BRUTALNO URNISALA TERZU! Dovela ga do tačke pucanja, Borislav ustao i uzvratio joj duplom merom! 23:59 Vip 0
"UNIŠTILA SI ŽIVOT TRUDNICI" Terza zaboravio šta je radio, pa za sve okrivio Sofiju, pale teške reči! 09:35 Vip 0
SOFIJA BILA TERZINA ŽRTVA? Nakon nekoliko meseci se saznalo, sve vreme je bio zaljubljen u ovu cimerku 10:35 Vip 0
FAVORIT PRED IZBACIVANJEM Šok u Eliti, ovakav rezultat niko nije očekivao, voditelj saopštio rezultate! 08:10 Vip 0
UČESNICI U ŠOKU! Napokon otkriveno zašto je Sofija bila sa Terzom i uništila mu ljubav sa Milicom! 00:20 Vip 0
TERZA ĆE LITI SUZE! Milica Veličković saopštila šta se dešava sa njihovm ćerkom, on ne može ni da nasluti! 21:59 Vip 0
EVO ZBOG KOJIH REČI SE STEFANI SPREMAJU TUŽBE! Ne prašta uvrede na račun svog deteta, uzvraća istom merom! 08:40 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"SAMO 2 POTEZA SU DOVOLJNA DA SE ZAUSTAVI PUTIN" Bivši direktor CIA koji je vodio američku vojsku u DVA RATA tvrdi da ovakav KRAH sledi Rusiji u 2026. 06:30 Vesti 0
VULKAN STRASTI U DECEMBRU Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad 08:05