"PONOSI SE ŠTO JE LJUBAVNICA" Pevačeva žena oplela po njegovoj koleginici sa kojom ju je varao! 13:30 Vip 0
PREVARIO ŽENU, PA ZAPROSIO LJUBAVNICU! Pevač se nakon skandala vratio supruzi, ona mu sve oprostila 14:45 Vip 0
BILA JE NA SPISKU LJUBAVNICA SAŠE POPOVIĆA Ono što joj je Suzana rekla kada je saznala ju je ostavilo bez teksta: "Znam ja to sve!" 12:20 Vip 0
PRIČALI SU DA BOGATA MARKIZA ŽELI DA RASTURI VILIJAMU BRAK Sada je izašla šokantna istina o njenom životu "na visokoj nozi" 20:19
OVAKO IZGLEDA KEBINA VANBRAČNA ĆERKA Pevač je nikada nije upoznao: "Neće očevo prezime i prljavu slavu" 11:45 Vip 0
ANĐELA ĐURIČIĆ RAZVELA GASTOZOVOG DRUGA? Oglasila se prevarena žena, tvrdi: "Uhvatila sam ih zajedno, ostavila je dete bez oca" 07:55 Vip 0
TEŠILA SUPRUGA NAKON SVAĐE SA LJUBAVNICOM Pevačica šokirala priznanjem: "Ne brini, ako bude bezobrazna, ja ću se sa njom obračunati!" 19:30 Vip 0
POZNATA VODITELJKA BILA LJUBAVNICA Otkriveno sve o njenoj vezi sa oženjenim, šokirala izjavom: "Voleli su svi da im budem ljubavnica" 06:30 Vip 1
PLAĆA GREŠKE IZ PROŠLOSTI! Milica Todorović kolegnici preotela muža?: "Saznala sam za prevaru mesec dana nakon porođaja!" 17:10 Vip 0
POZNATA VODITELJKA BILA LJUBAVNICA Otkriveno sve o njenoj vezi sa oženjenim, šokirala izjavom: Voleli su svi da im budem ljubavnica! 07:00 Vip 0
KOME JE JOVANA JEREMIĆ BILA LJUBAVNICA? Skandalozni detalji iz prošlosti voditeljke, evo kako ju je izmanipulisao da bude druga! 10:35 Vip 2
ZORICA MARKOVIĆ UHVATILA MUŽA KAKO JE VARA Napravila haos na splavu, a evo šta je uradila sa ljubavnicom! (VIDEO) 06:00 Vip 0
NAPISALA SAM PISMO LJUBAVNICI MOG MUŽA Pozvala me iste sekunde kada ga je pročitala i evo šta mi je rekla 12:41
PORUKA ZA LJUBAVNICU MOG MUŽA "Misliš da si mi ga preotela, ali uvek ćeš znati da nisi bila prvi izbor" 11:06
"Nju je voleo, a mene držao da mu rađam": Šokantna ispovest žene koja je živela pod istim krovom sa mužem i njegovom ljubavnicom, "doveo je kad sam nosila prvo dete" 13:51
ŠVALERACIJA POŠLA PO ZLU Kad se dohvate ljubavnica i žena, strada Porše, žestok obračun na Zvezdari osvanuo na internetu, ljudi se krste 16:22 Razonoda 0
SLOMIĆU FLAŠU, PA ĆU NJOM DA TI NAGRDIM LICE! Silvana Armenulić je pretukla ljubavnicu svog muža: Htela je da mi uzme dete! 07:00 Vip 0
SVAKA MLADA DEVOJKA MORA DA BUDE LJUBAVNICA! Naša pevačica imala bludnu prošlost, pa šokirala izjavom! 15:15 Vip 1
LJUBAVNICA "OTVORILA OČI" UDATIM ŽENAMA "Da li sam ja nemoralna, ili ste vi naivne, ŠTO JE JOŠ GORE?" 16:36
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46