STRAVIČNO POLIVANJE NA FARMI Učesnik u opekotinama, jauci se prelamaju imanjem, moli za pomoć! 13:31 Vip 0
UČESNICA FARME URLA I LOMI SVE PO KUĆI! Vanredno stanje na imanju, čeka se hitna reakcija produkcije! 12:01 Vip 0
PRVA GEJ AKCIJA NA FARMI Učesnici se dohvatili pred svima, javnost u šoku zbog vrelih scena! 21:15 Vip 0
JELENA GOLUBOVIĆ GRCA U SUZAMA! Ori se imanje, učesnici se okupili oko nje, ne može da shvati zbog čega joj se ovo dešava 19:45 Vip 0
NEVIĐENI SUKOB TAKMIČARKI FARME! Žestoko se posvađale, pa ispolivale vodom, karambol na imanju! 11:20 Vip 0
KRISTIJAN GOLUBOVIĆ PRIZNAO DA JE BIO SILOVAN! Izgovorio strašne stvari u programu uživo, muk za stolom! 23:47 Vip 0
ZGROZIO NACIJU SKANDALOZNIM REČIMA! Kristijan otkrio detalje intimnih odnosa sa starijom ženom: "Baba me je terala da je gađam fekalijama!" 21:51 Vip 0
JADNA SI, NAMERNO NAPADAŠ, PA GLUMIŠ ŽRTVU! Brutalne reči na račun Jelene Golubović, ovo joj niko nikada nije izgovorio! 20:21 Vip 0
MAJKA JU JE KRVNIČKI TUKLA, ČOVEK IZ SELA JE SILOVAO! Otkriveno ko je pevačica koja je usvojila zlostavljenu učesnicu Farme 8 15:40 Vip 0
KRISTIJANA NAPUSTILA SUPRUGA Na imanju priznao sve: Pokupila se i otišla kod mame, gotovo je! 13:10 Vip 0
''BILA JE VIŠE GLADNA, NEGO SITA, POTPISALA JE DA ĆE DA PLATI SVE'' Oglasila se majka diskvalifikovane učesnice ''Farme 8'' za Alo! 12:00 Vip 0
"ČOVEK IZ SELA ME JE SILOVAO, MAJKA ME JE KRVNIČKI TUKLA" Najpotresnija životna priča ikad ispričana u rijalitiju, detalji lede krv u žilama! 22:09 Vip 0
POTPUNI KARAMBOL NA FARMI Obezbeđenje hitno uletelo na imanje, takmičari podivljali zbog ovog plana! 11:10 Vip 0
UČESNICA FARME SE NE KUPA DANIMA Cimeri je potpuno raskrinkali, na stubu srama zbog nehigijene! 22:10 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
UVEĆANU PENZIJU PRIMIĆE SVAKAKO PRE BADNJEG DANA Građani su rekli svoje: Država radi! Ako je iko do sada radio, radi Vučić! 12:00 BIZ 0
KAŠLJALA SAM KAO MAGARAC Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek! 12:27