ANA RADULOVIĆ SAOPŠTILA KO NAPUŠTA RIJALITI! Učesnici u šoku nakon pisma produkcije (VIDEO) 21:25 Vip 0
LJUBAV NA SEOSKI NAČIN! Učesnicima Farme 8 popustile kočnice, strast uzavrela usred bela dana pred svima (VIDEO) 17:20 Vip 0
UČESNICA FARME 8 ZALJUBLJENA U PROKU! Ne prestaje da priča sa cimerima o njemu: ''Baš šmekerski'' 15:45 Vip 0
ZBOG VRELE AKCIJE U RIJALITIJU SE OGLASIO BRAT RIJALITI UČESNICE! Pukla bruka, strahuje od osude javnost: ''Imaće razne epitete'' 15:59 Vip 0
OVO MENJA TOK RIJALITIJA! Voditeljka saopštila važnu informaciju, više ništa neće biti isto! 10:00 Vip 0
DVE DISKVALIFIKACIJE NA FARMI? Sve otkriveno u programu uživo, ovo menja tok rijalitija: "Niko ne voli nasilnike i agresivce" 10:55 Vip 0
RIJALITI UČESNICA ZADOBILA OZBILJNU POVREDU! Kuka na sav glas, jedva se drži od bolova, pometnja na imanju! 12:30 Vip 1
"ROĐENA MAJKA TE SE ODREKLA" Učesnice se čupaju za kosu i vrište, haos na imanju u Lisoviću 15:35 Vip 0
''GLAVU BIH TI OTKINUO'' Karambol na Farmi 8, uletelo obezbeđenje i sprečilo kobni ishod (VIDEO) 14:29 Vip 0
KRISTIJAN GOLUBOVIĆ URNISAO OD BATINA RIJALITI UČESNIKA Oborio ga na pod i nasrnuo na njega, haos u Lisovićima (VIDEO) 15:25 Vip 0
"AKO NEMAŠ GAĆE MOGU I..." Kristijan kleknuo ispred inspektorke, a ono što je uradio šokiralo je mnoge! 17:20 Vip 0
TRESE SE JOŠ JEDAN BRAK ZBOG RIJALITIJA! Žena učesnika najavila haos zbog nedoličnog ponašanja pred kamerama: ''Rešila bih sve sa njim'' 18:18 Vip 0
REKA SUZA NA ''FARMI 8'' Kristijan Golubović se hvata za glavu zbog učesnice rijalitija: ''Svi me pipaju, ispadam peračica sudova'' 09:30 Vip 0
SMRTNI SLUČAJ U RIJALITIJU ''FARMA 8'' Nakon noći pune bola nije izdržala, ni reakcija produkcije je nije spasila 21:19 Vip 0
STRAHUJE DA ĆE JE SE PORODICA ODREĆI! Kristijan Golubović je prešao granicu? Učesnica Farme roni suze 18:40 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
VIC DANA Doživi Mujo brodolom i nekako se dočepa pustog ostrva, kad odnekud se pojavi Severina... 06:00 Razonoda 0
HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Škorpiji nova ljubav leči stare rane, Strelac da se čuva lažnih obećanja, Ribama lakša ukočenost 05:00 Razonoda 0