''ČULA SAM DA JE UMRO'' Učesnica Farme ne veruje svojim očima, dočekao je čovek za kog je mislila da je preminuo 20:15 Vip 0
KRISTIJAN ZASPAO ZA STOLOM! Hit scena na Farmi 8 kruži mrežama, Golubović se umorio od seoskih poslova! 19:48 Vip 0
ŠOK NA POČETKU FARME! Poznati rijaliti igrač otkrio da ga je devojka ostavila: Nije mogla da podnese... 19:05 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE MAJE NIKOLIĆ! Donela šok odluku tik pred ulazak u Farmu 8, Kristijan zahteva da uđe! 18:23 Vip 1
''TO MI JE BILO STRAŠNO, STREPELA SAM SKAMENJENA'' Prvo oglašavanje Kristine Spalević nakon Kristijanovog ulaska u rijaliti, ovo mu je zabranila 17:52 Vip 0
"MUČENICA, NABILA JE KILOMETRAŽU KAO..." Kristijan žestoko izvređao Aleksandru Nikolić, skandal neviđenih razmera! 15:50 Vip 0
HIT SCENA NA FARMI Kristijana u ovom stanju do sada niste videli, ukućani prasnuli u smeh! 15:15 Vip 0
NEVIĐENI SKANDAL U EMISIJI UŽIVO! Haos u studiju, učesnice Farme žestoko zaratile: "Sedi dole, budaletino!" 13:59 Vip 0
OČEVA PORODICA JE POKUŠALA DA ME UBIJE! Jeziva životna priča učesnice Farme, u suzama otkrila potresne detalje! 11:32 Vip 0
IZABRAN PRVI GAZDA FARME Imaće posebne povlastice na imanju, evo za koga su učesnici glasali! 10:47 Vip 0
SVI RADE I PRIPREMAJU, SAMO ONA SEDI! Haos na Farmi na samom početku, javnost šokirana zbog njenog ponašanja 10:16 Vip 0
SRUŠIO SE USRED STUDIJA! Voditeljka vikala na sav glas, nastala panika u studiju, ovakav pad do sada niste videli! 07:40 Vip 0
"BIĆU INTIMNA U KREVETU, NE U ŠTALI" Nova učesnica Farme 8 zapušila usta svima: "Cepam drva bez problema!" 03:00 Vip 0
VAŽNO SAOPŠTENJE PRODUKCIJE FARME! Takmičari šokirani, nemaju gde da spavaju, evo šta se dešava! 01:04 Vip 0
"IMAĆU ODNOSE BEZ POKRIVAČA, KRISTIJAN MI SE SVIĐA" Transrodna Kiki ušla na Farmu 8, ljudi u neverici kako sada izgleda 00:49 Vip 0
KRISTIJAN JE POSLEDNJI TAKMIČAR KOJI ULAZI NA FARMU 8! Stigao na nesvakidašnji način, otkrio javno šta je obećao Željku Mitroviću! 00:34 Vip 0
ŽESTOKA SVAĐA U STUDIJU TOKOM FARME 8! Jelena Golubović zapenila od besa, reagovala i voditeljka: "Nećeš ti meni da pričaš!" 00:23 Vip 0
UČESNICA FARME SE POJAVILA BEZ GAĆA! Kamera zumirala svaki detalj, šok u programu uživo, voditeljka hitno reagovala! 00:13 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
PRITISAK NESTAJE Ova 3 horoskopska znaka se oslobađaju velikog tereta u nedelju, 7. decembra, život im se poboljšava 22:02