SKANDALOZNA SVAĐA NA FARMI 8! Ovakve reči javnost do sada nije čula, čak su i takmičari ostali u šoku, evo šta je sve izgovoreno javno! 09:40 Vip 0
PLJUŠTE PRVE KAZNE NA FARMI, TOTALNO RASULO! Učesnik se zaleteo na cimera, obezbeđenje hitno uletelo 07:20 Vip 0
''PRIČAO SI MI O AFERI SA ANOM ĆURĆIĆ'' Nikola Lakić zapenio na ''Farmi'' zbog bivše žene Zvezdana Slavnića, ponovo se komentariše njihova prošlost 19:15 Vip 0
KRISTIJAN GOLUBOVIĆ SE DIREKTNO OBRATIO KRISTINI! Nakon što mu je prišla cimerka i muvala ga, evo šta je poručio ženi! 12:30 Vip 0
PRVI INTIMNI ODNOSI NA FARMI 8! Učesnici nisu mogli da se kontrolišu, kamera snimila svaki detalj 10:00 Vip 0
"OČUH JE HTEO DA SPAVA SA MNOM, A MAJKA JE REKLA ŠTA FALI?!" Stravična ispovest učesnice Farme, javnost nema od šoka: "Taman da nama rodi dete" 09:15 Vip 2
POČELI PRVI PROBLEMI NA "FARMI 8"! Učesnici ne znaju šta ih je snašlo, evo oko čega je nastao veliki haos! 14:02 Vip 0
UČESNICA UMALO IZAZVALA POŽAR NA FARMI Usledila hitna reakcija, voditeljka uletela na imanje! 10:50 Vip 0
RONI SUZE U ŠTALI! Drama na Farmi, Kiki Nikolić gorko zaplakala, ovo je razlog njenog jaukanja 21:21 Vip 0
MOŽDA JE ŽELELA NOVU KRV, POSLALA MI JE PORUKU I NAPISALA... Milica Kon otkrila detalje pregovora sa Milicom Mitrović o vođenju ''Farme 8'' 21:00 Vip 0
JELENA GOLUBOVIĆ ŠOKIRALA JAVNOST POSTUPKOM! Niko nije ni slutio da je u stanju ovo da uradi, i to na Farmi! 16:59 Vip 0
ZAŠTO MAJA NIKOLIĆ NIJE UŠLA NA FARMU? Konačno otkriven pravi razlog, pevačica zbunila javnost priznanjem! 09:45 Vip 0
LEPOTAN NA MAMU! Ovo je stariji sin Maje Nikolić - pevačica ponosno pokazala čime se bavi Novak 06:30 Vip 0
SKANDAL NA FARMI 8 Učesnica ušla u crveno, pa brutalno napala Božu Džonsa: "Još jednom mi pomeni dete" 20:48 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
EVROPA IDE U RAT ZA 3 GODINE!" Orban dramatično upozorio: Tajni plan za sukob sa RUSIJOM je spreman! 07:47 Vesti 0
HOROR! Požar u noćnom klubu, više od 25 poginulih - među preminulima su radnici kuhinje u klubu 08:01 Vesti 0
KASNO JE KADA PADNE SNEG Što pre obavite ovaj zadatak u dvorištu, to će vam biti lakše tokom zime 08:33