POZDRAVLJA JOJ MRTVOG BRATA Sramne reči u Eliti, ova učesnica ne prestaje sa morbidnostima! 12:30 Vip 0
NAJBRUTALNIJA VRELA AKCIJA U RIJALITIJU Razuzdana Aneli skače do plafona, pokazala Luki svoje umeće! 07:35 Vip 0
"NIKADA VIŠE NE BIH BILA SA ŽENOM" Stefani doživela nervni slom zbog Matore i demolirala je šok priznanjem! 00:40 Vip 0
VRELA AKCIJA SLAĐE I GASTOZA Marinković se izlanuo u programu uživo, Anđela će doživeti nervni slom! 22:00 Vip 0
MUK ZA CRNIM STOLOM! Stigla odluka Velikog šefa, oni će morati momentalno da napuste Belu kuću! 21:30 Vip 0
"ODUZMU VAM PARE, VREME KOJE JE DRAGOCENO" Šokantno oglašavanje žene bivšeg zadrugara koji se razvodi nakon osam dana braka, uputila poruku koja reže! 18:00 Vip 0
U ELITU STIGAO NOVI ČLAN! Aneli Ahmić u šoku kada ga je ugledala, ovaj prizor niko nije očekivao (FOTO) 07:35 Vip 0
"NAPISALA MI JE PORUKU" Žestok okršaj Matore i Stefani, Grujićeva otkrila šokantne detalje nakon smrti Jovanine majke! 00:25 Vip 0
"KAD BI MANJE LAGALA I MANJE BILA ZLA..." Asmin nakon Stanije brutalno udario na Aneli Ahmić i ponizio je kao nikada do sada! 22:38 Vip 0
VELIKI ŠOK PRED FINALE ELITE! Veliki šef odlučio da u Belu kuću uvede ovu poznatu pevačicu! 17:00 Vip 0
ZARAĐUJE OGROMAN NOVAC, A KUĆA MU JE STARA 180 GODINA! Nekretnina našeg popularnog pevača potpuno oronula (FOTO) 11:00 Vip 0
IZBAČENA UČESNICA OTKRILA SVE O INTIMNOM ODNOSU SA LEPIM MIĆOM Cimeri ih raskrinkali, mesecima se polemiše o njihovoj aferi: "Sve se desilo u pabu" 09:20 Vip 0
ONA JE SINOĆ IZBAČENA IZ ELITE Ni voditeljki nije bilo svejedno, lila suze u programu uživo! 08:10 Vip 0
ŽESTOKA OSUDA SITE AHMIĆ! Oplela po Luki Vujoviću, zbog svađe sa Aneli neće da čuje više za njega (FOTO) 21:59 Vip 0
ENA ČOLIĆ PO NAREĐENJU PRODUKCIJE NAPUSTILA BELU KUĆU! Nije krila sreću kad je u drugom delu imanja zatekla ovu ženu (VIDEO) 16:20 Vip 1
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0