HVATA SE ZA GLAVU, URLA, VRIŠTI! Anđela Đuričić ne zna šta ju je snašlo pred zoru (VIDEO) 07:20 Vip 0
TERZA POLUDEO NA POMEN MALE BARBARE Očajan počeo da urla, preti da će ovo uraditi na finalu! (VIDEO) 19:00 Vip 0
OLUJA U ŠIMANOVCIMA NOSI SVE PRED SOBOM Učesnici u panici, beže glavom bez obzira! (VIDEO) 16:20 Vip 0
PRODUKCIJA OBJAVILA EKSPLICITNE SCENE UČESNIKA ELITE Sklonili se od cimera, pa goli uhvaćeni na ovom mestu (FOTO) 14:40 Vip 0
DISKVALIFIKACIJA ZA MATORU? Pred samo finale se desila neočekivana situacija, voditelj hitno uleteo u Belu kuću! 11:55 Vip 0
ANELI AHMIĆ PONIŽENA KAO NIKADA DO SADA Luka je obrisao iz života, nije štedeo reči, ona skočila kao razjarena zver! 09:15 Vip 0
JEZIVI URLICI SE PRELAMAJU IMANJEM Haos u Šimanovcima, učesnica van sebe, nije ni slutila da će se ovo desiti! 07:35 Vip 0
BIVŠI PAR I DALJE POVEZAN? Pavle objavio emotivnu poruku, Anđela će zanemeti od šoka (FOTO) 22:15 Vip 0
"BILA SAM TI SESTRA NA FEJSBUKU" Ena napravila haos zbog Gastoza, a onda se brutalno obrušila na Aneli 20:10 Vip 0
KARAMBOL U ELITI Raskrinkana Aneli Ahmić, cimerke se obrušile na nju, nastala pometnja u Beloj kući 15:55 Vip 0
"PONIZIO SI DEVOJKU KOJA TE ČEKA KOD KUĆE" Svi su mislili da je Stefan Karić ostao veran partnerki, a ovo je prava istina 15:20 Vip 0
VELIKI ULAZAK U ELITU PRED FINALE Ovo niko nije očekivao, takmičari ni ne slute šta im se sprema! 14:40 Vip 0
ONA JE SINOĆ NAPUSTILA ELITU OSAM Anđela kad je ovo čula Gastozu odmah skočila u zagrljaj! 08:20 Vip 0
NA RUCI NOSI 48.000 EVRA! Samu sebe počastila pred novu sezonu Elite, svi bruje da se vraća na male ekrane (FOTO) 20:05 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE BABE ALEKSANDRE NIKOLIĆ! Nije štedela Milovana i unukino ponašanje u Eliti 8, na kraju zaplakala 19:45 Vip 0
NJIH TROJE NAPUSTILO BELU KUĆU! Produkcija saopštila javno, svi se neprijatno iznenadili (VIDEO) 15:20 Vip 0
VEĆINA JE BILA SIGURNA DA ĆE ONA BITI POBEDNICA ELITE 8 Anđeli Đuričić saopšteno pravo stanje glasova, boravak u rijalitiju joj ugrožen 09:30 Vip 0
OTKRIVENE PRLJAVE RADNJE UČESNIKA ELITE Bavio se nelegalnim poslovima, pred finale potpuno raskrinkan! 07:40 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
VIC DANA Doživi Mujo brodolom i nekako se dočepa pustog ostrva, kad odnekud se pojavi Severina... 06:00 Razonoda 0
HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Škorpiji nova ljubav leči stare rane, Strelac da se čuva lažnih obećanja, Ribama lakša ukočenost 05:00 Razonoda 0