OPTUŽIVALI SU GA DA SE STIDI SVOG POREKLA Saznala se istina o Draganu Kojiću Kebi, kolega ga razotkrio: "Da znate to zauvek" 01:10 Vip 0
NEĆETE VEROVATI KOLIKO IZNOSI KEBINA PENZIJA Pare mu stižu u dva dela, a svi su u šoku kada čuju cifru 11:05 Vip 3
"DOSTA JE BILO SUZA" Dragan Kojić Keba progovorio o snajki koja se pojavila u "Zvezdama Granda" 14:25 Vip 0
KEBINA BIVŠA SNAJKA U ZVEZDAMA GRANDA Svi bruje o ovom susretu, iznenadila bivšeg svekra nakon razvoda (FOTO) 11:40 Vip 0
ZVEZDE GRANDA TEK POČELE, A VEĆ NASTAO HAOS Ceca Ražnatović otkrila detalje sa snimanja: "Svađaju se, a ja potpaljujem" 14:15 Vip 0
OPTUŽIVALI SU GA DA SE STIDI SVOG POREKLA Saznala se istina o Draganu Kojiću Kebi, kolega ga razotkrio: "Da znate to zauvek" 12:10 Vip 0
PEVAČ PRVI STIGAO NA POMEN SAŠI POPOVIĆU U rukama nosio ovo, a suprugu tek sad vidimo posle toliko vremena 14:46 Vip 0
ZVANIČNO RAZVEDENI! Brak trajao samo osam meseci, pevač i njegova porodica presrećni zbog odlaska snaje iz kuće 11:30 Vip 0
OVO SU DETALJI KEBINOG UGOVORA SA GRANDOM Pevač imao poseban zahtev: "Skupa je to stvar!" 19:20 Vip 0
CECI OVO NE MOŽE DA OPROSTI Saznala se istina nakon 20 godina, pevač besan na Ražnatovićku! 20:40 Vip 0
ON JE NOVI ČLAN ŽIRIJA ZVEZDA GRANDA Produkcija izdala saopštenje, pevač potpisao ugovor! 15:31 Vip 0
OPTUŽIVALI SU GA DA SE STIDI SVOG POREKLA Saznala se istina o Draganu Kojiću Kebi, kolega ga razotkrio: Da znate to zauvek! 08:35 Vip 0
IGOR KOJIĆ ZBOG BIVŠE NE PRIČA SA KEBOM I MAJKOM! Iselili se iz porodične kuće, jedno nisu mogli da prihvate, ovo su detalji 08:50 Vip 0
NEĆETE VEROVATI KOLIKO IZNOSI KEBINA PENZIJA Pare mu stižu u dva dela, a svi su u šoku kada čuju cifru 20:35 Vip 0
OVAKO IZGLEDA KEBINA VANBRAČNA ĆERKA Pevač je nikada nije upoznao, njena majka otkrila detalje afere sa pevačem 10:40 Vip 0
OVO SU VANBRAČNA DECA POZNATIH Miroslav Ilić nije jedini, ovaj pevač za ćerku neće ni da čuje, a ljubavnica dokazala da je njegova 06:00 Vip 0
"PRETILI SU MI DOK SAM SE PORAĐALA" Kebina bivša prošla kroz pakao u porodilištu, obećao razvod, pa usledio obrt! 17:00 Vip 0
OVAKO IZGLEDA KEBINA VANBRAČNA ĆERKA Pevač je nikada nije upoznao: "Neće očevo prezime i prljavu slavu" 11:45 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46