FRIZERI PREPORUČUJU OVU JEFTINU NAMIRNICU Savršena je za farbanu kosu, pomaže da joj se vrati sjaj i glatkoća 21:06
100 EVRA ZA FRIZURU Žena ostala zaprepašćena nakon posete frizeru: "Hirurzi im nisu ravni" 15:40 Razonoda 0
"NISMO MI KRIVI, TI SI" Žena otišla kod frizera i dobila UŽASNU frizuru, a ono što su joj tamo rekli je ZAPREPASTILO 09:00 Razonoda 0
"PRESTANI DA SE BLAMIRAŠ!" Aleksandra Subotić šeta gradom sa frizurom od 3.000 evra, obezbeđenje uz nju, ljudi u šoku! 14:50 Vip 0
OTVARA LICE I ISTIČE JAGODICE Trik poznatog stiliste za frizuru koja podmlađuje bolje od fejsliftinga 20:02
ZRAČIĆETE SOFISTICIRANIM ŠARMOM GDE GOD DA KRENETE Vilinski boho talasi, najženstvenija frizura ove sezone 09:07
NATAŠA BEKVALAC IZMENILA LIČNI OPIS! Pevačica neprepoznatljiva, a ovaj detalj svima para oči 14:55 Vip 0
FRIZERKA JE UNIŠTILA Njena frizura spreda izgleda savršeno, ali kad se okrene to je pravi horor 15:35
SLAVNA MANEKENKA JE NEPREPOZNATLJIVA Drastična transformacija Điđi Hadid mnoge je ostavila bez teksta 11:43
DRAGANA KOSJERINA ODLUČILA DA PROMENI IZGLED Na njenu lepotu niko ne ostaje imun, a sada izgleda potpuno drugačije 11:10 Vip 0
ANDREANA ČEKIĆ IZMENILA LIČNI OPIS! Pevačica objavila šok fotku, mreže se usijale od komentara 07:00 Vip 0
FRIZURA KAO IZ SALONA Evo kako da napravite savršene lokne kod kuće koje vas neće ništa koštati 18:28
SKIDA GODINE SA LICA Šik frizura Monike Beluči pun je pogodak, poželeće da je iskopira svaka žena 12:04
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0
SNIMAK IZ UGLA RUSKIH SNAJPERISTA Ranili Ukrajinca, eksplodirala municija, a onda je počela MASOVNA PREDAJA 10:45 Vesti 0