PODMLADILA SE ZA 20 GODINA Rijaliti zvezdi (69) dosadila braon boja kose, pa se ofarbala i sad izgleda još lepše 10:15
SPREČITE OPADANJE KOSE Ovo ulje je neguje i čini jačom, a evo kako da dobijete najbolje rezultate 08:04
7 GREŠAKA KOJE PRAVITE KADA SE FARBATE KOD KUĆE Jedna stvar je ubitačna, zbog ovoga boja neće dobro da se uhvati za dlaku 18:31
ŽENA POČELA ISPIRATI KOSU ZELENIM ČAJEM Oživela sam dosadne i suve vlasi, i nikad neću prestati 13:06
SRPKINJE OVAKO UNIŠTAVAJU KOSU Jedna navika je prvo ulepša, pa onda ostavi posledice koje traju godinama 10:02
VAU, KAKVA TRANSFORMACIJA! Glumica u jednom danu promenila izgled, zbog ove sitnice izgleda kao skroz druga osoba 20:02
ANĐELINA DŽOLI IMA BLIZNAKINJU Ćerka glumice je ista majka, pogledajte kako izgleda sa ovom bojom kose 17:04
PODMLAĐUJE, SKIDA BAR 10 GODINA, A OBOŽAVAJU JE I DEVOJKE U 20IM Ovo je najbolja boja kose za žene 45+, osvežava lice, preporodiće vas 21:00
MEDENA, TOPLA I IDEALNA ZA JESEN Srpkinje potvrđuju da je ova boja kose hit, podmlađuje izgled za čas 08:57
FRIZERA NEĆETE ZVATI Srpkinje su naučile najbolje trikove za negu kose od Francuskinja, ova stvar je ključna 11:04
FRIZERI IMAJU PUNE RUKE POSLA Žene traže samo jednu frizuru, podmlađuje i osvežava lice, idealna promena za jesen 15:18
ANĐELINA, TI LI SI? Glumica skroz promenila i boju i dužinu, duga šatirana kosa sada je prošlost! 13:41
ŽENE PREKO 50-E NIKAKO NE TREBA DA NOSE OVU FRIZURU I BOJU KOSE Čine da izgledaju umorno i još starije 08:21
DOMAĆA MASKA KOJA JE ZALUDELA ŽENE Potrebna su vam samo tri sastojka za kosu iz snova, rašće brže nego ikad! 16:00 Razonoda 0
NE SAMO NIJANSA, NEGO I FRIZURA Ovo će biti najpopularnija boja na jesen, čim se vratite sa odmora pravac kod frizera 20:00
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46