ISPLIVAO SNIMAK VESNE I ĐOLETA Evo u kakvim su odnosima nakon što je pevačica rekla da je Slađa varala densera u braku 14:10 Vip 0
VESNA ĐOGANI PROVOCIRA! Pevačica se skinula u 46. godini i pokazala čime raspolaže, Đoleta će obliti znoj (FOTO) 00:40 Vip 0
"MUŠKARCI UVEK LJUBAVNICI LOŠE PRIČAJU O ŽENI" Vesna Đogani oplela po Slađi Delibašić, ona uzvratila! (VIDEO) 08:00 Vip 0
NIJE SLAĐA, A NIJE NI VESNA! OVO JE PRVA LJUBAV ĐOLETA ĐOGANIJA Denser joj je posvetio najveći hit 10:43 Vip 0
"ZNALA SAM DA ĆE DA ME ZAMENI SA VESNOM" Slađa Delibašić nakon mnogo godina priznala sve! 07:20 Vip 0
"TREBA MALO OTMENOSTI DA TO SHVATIŠ" Sanja Marinković ponizila Vesnu Đogani u emisiji, nastao opšti haos! 20:35 Vip 0
DOSTA JOJ JE SVEGA! Anabela rešena da tuži Vesnu Đogani: "Ovo je kap koja je prelila čašu!" 16:40 Vip 0
ĐOLE ĐOGANI DONEO KONAČNU ODLUKU NAKON VESNINE PRIČE O SLAĐINOJ PREVARI Denser stavio tačku i rekao kraj! 14:11 Vip 0
"VESNA ME JE RAZOČARALA, ČULA SAM SE SA TATOM, ON KAŽE..." Silvija Đogani prvi put o tvrdnjama da je Slađa varala Đoleta 07:44 Vip 0
"VAŽILI SMO ZA SKLADNU I NORMALNU PORODICU, A ONDA..." Silvia Đogani otkrila nepoznate detalje razvoda Slađe i Đoleta, a o Vesni ima da kaže samo jedno 20:30 Vip 0
"SMRDELA SAM I BILA SAM MNOGO PRLJAVA" Naša pevačica doživela torturu zbog siromaštva, ispričala bolne detalje! 10:00 Vip 0
"OTVORILA SAM VRATA I VIDELA MRTVU ŽENU" Pevačica se u porodični dom više nije vraćala, a onda je saznala surovu istinu: "Ni na grob nisam otišla" 12:25 Vip 0
"BILO MI JE ŽAO ĐOLETA DOK JE BIO SA SLAĐOM" Vesna Đogani nemilosrdna, ne prestaje sa optužbama na račun Delibašićeve! 20:40 Vip 0
ĐOLE PROGOVORIO O NAVODIMA DA GA JE SLAĐA VARALA Vesna napravila totalnu pometnju, haos u domu Đoganijevih! 18:30 Vip 0
"ŽIVELA JE U ŠUPI DOK JE SLAĐA NIJE SPASILA" Vesna Đogani na meti osude javnosti, pojavile se strašne tvrdnje 17:20 Vip 1
ANABELA ATIJAS ZA ALO! OTKRIVA DA LI JE UHVATILA SLAĐU U PREVARI, KAO ŠTO TVRDI VESNA Pevačica objasnila sve u dve reči 15:00 Vip 1
ŠOK OBRT Oglasila se Slađa nakon Vesninih tvrdnji da je varala Đoleta, njene reči Đoganijeva pamtiće dok je živa 13:49 Vip 0
"SLAĐA JE PREVARILA ĐOLETA SA PRIJATELJEM" Vesna Đogani nakon 20 godina otkrila istinu, odlučna da skine ljagu sa svog imena! 13:10 Vip 0
“NIJE ZNALA DA ME HRANI, BILA SAM U PELENAMA KADA ME JE ODVELA SOCIJALNA SLUŽBA” Naša pevačica prošla kroz pakao u domu: “I danas mi je majka jako čudna žena” 17:45 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26