UBIJAO SAM, PUCAO! Stravična ispovest Kristijana Golubovića, priznao jezive stvari o Arkanu, Legiji i Velji Nevolji 19:49 Vip 1
KRISTIJAN JE PRVI I POSLEDNJI, POSLE NJEGA NIKO NE POSTOJI Ovako je o Goluboviću govorila njegova velika ljubav, a on joj je zabio nož u leđa 09:25 Vip 0
IMALA SI ODNOSE U ŠAPCU! Jeziva svađa Kristijana i Kristine, iznet šokantan prljav veš, ona zajecala na sav glas "Prestani da me maltretiraš" 20:33 Vip 0
NISAM VIDELA RUŽNIJEG DETETA Kristijanov sin na meti zlobnika, Kristina se odmah oglasila: 'Sramota!' FOTO 07:26 Vip 0
POLICIJA INTERVENISALA ZBOG KRISTIJANA I CARA Otkriveni nepoznati detalji njihovog sukoba! 11:45 Vip 0
KRISTIJAN GOLUBOVIĆ MI JE SLOMIO NOS! Prevario je ženu sa njom, a balerina je sada otkrila sve detalje burnog odnosa! 08:41 Vip 0
KRISTIJAN SE HITNO ZAPUTIO KA CRIKVENICI Suočiće se sa Aleksandrom i Filipom, policija u pripravnosti 17:10 Vip 0
CINKAROŠ, NAMESTIO ME JE U POLICIJI! Kristijan Golubović van sebe zbog Filipa Cara, završava iza rešetaka?! 15:40 Vip 0
KRISTIJAN IDE U ZATVOR ZBOG CARA? Golubović prijavljen zbog pretnji koje je izgovarao na Filipov račun! 11:40 Vip 0
OVO JE PRVA ŽENA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA KOJA JE ZAVRŠILA TRAGIČNO Rodila mu je sina, a jednu stvar joj nikada nije oprostio (FOTO) 21:20 Vip 0
"NE DAJ BOŽE DA ME NEKO DIRA" Car brutalno odgovorio Kristijanu nakon prozivanja i sačekuše u Šimanovcima 17:45 Vip 0
FILIP CAR UPUTIO KRISTIJANU JEZIVE PRETNJE Pobegao kada je došao trenutak uživo da se suoče, a sada se sprema još veći okršaj (VIDEO) 23:00 Vip 1
ALEKS HOĆE DA STRPA KRISTIJANA U ZATVOR Plaši se dokaza koje poseduje, pa najavila da će ga uništiti! 16:30 Vip 0
Ermin Biberović KRISTIJAN GOLUBOVIĆ OBELODANIO INTIMU BIVŠE ŽENE Javno otkrio sa koliko godina je izgubila nevinost, a jedna stvar je zapanjujuća! 16:23 Vip 1
Marija Kostić ŽELJKO MITROVIĆ DAO OTKAZ KRISTIJANU Golubović ostao bez posla sa trudnom Kristinom i šestomesečnom bebom 16:35 Vip 0
Milica Veličković OGLASIO SE KRISTIJAN GOLUBOVIĆ I PROGOVORIO O PLJAČKANJU! Pravdao se izrevoltiran i besan: "Volim da ukradem sitnice" 12:25 Vip 0
Milica Veličković KRISTIJAN GOLUBOVIĆ OPTUŽEN DA JE KRAO PELENE! Obezbeđenje ga uhvatilo, prodavačica sve potvrdila! 09:35 Vip 0
Ermin Biberović SA 14 GODINA JE UŠLA U PROSTITUCIJU SA STARIM LJUDIMA! Kristijan Golubović izneo mučke detalje iz prošlosti Aleksandre Nikolić 19:04 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
KAŠLJALA SAM KAO MAGARAC Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek! 12:27
UŽASNE SCENE U TURSKOJ Huligani napravili neviđeni haos i kamenovali autobus košarkaša Galatasaraja (VIDEO) 15:05