JEZIVE SCENE U ELITI U cik zore nastao haos, učesnica doživela nervni slom, lomi sve oko sebe! 07:35 Vip 0
STEFANINA MAJKA TRAŽI ZABRANU PRILASKA ZA MUNJU Nikad oštrija: "Nadam se da ga neće upisati kao oca deteta!" 06:00 Vip 0
"KOME SI TI MAJKA, OSTAVILA SI DETE NAKON 10 DANA?!" Brutalne reči upućene Stefani i Munjezu: "Dva divljaka, ne znaš ni da li si ti otac" 12:40 Vip 0
DISKVALIFIKACIJA ZA MATORU? Pred samo finale se desila neočekivana situacija, voditelj hitno uleteo u Belu kuću! 11:55 Vip 0
"DRŽALA JE MAJKU SEDAM DANA U HLADNJAČI" Jezive tvrdnje na račun Jovane Tomić Matore, ona se guši u suzama! 08:00 Vip 0
"DAĆU TI PARE KAD BUDEŠ SAHRANJIVALA OCA!" Stravična svađa Matore i Munje, jezive reči odzvanjaju Belom kućom! 10:00 Vip 0
NIKAD MONSTRUOZNIJE REČI IZGOVORENE U RIJALITIJU Teške optužbe na račun učesnice o pokušaja ubistava! 08:40 Vip 0
"LJIGAVI MONSTRUMI KOJI BI PRODALI SVE" Stefanina majka o Matoroj i Munjezu nije štedela reči, najavila tužbe! 17:40 Vip 0
MATORA OTKRILA JEZIVE DETALJE, POLICIJA DOLAZILA U SMEDEREVO: "Stefanina mama nije želela da uđem kod njih u kuću, jer..." 11:45 Vip 0
"NIKADA VIŠE NE BIH BILA SA ŽENOM" Stefani doživela nervni slom zbog Matore i demolirala je šok priznanjem! 00:40 Vip 0
MUK ZA CRNIM STOLOM! Stigla odluka Velikog šefa, oni će morati momentalno da napuste Belu kuću! 21:30 Vip 0
"NAPISALA MI JE PORUKU" Žestok okršaj Matore i Stefani, Grujićeva otkrila šokantne detalje nakon smrti Jovanine majke! 00:25 Vip 0
"STEFANI ĆE IZAĆI SA MINUSOM, A UŠLA JE DA ZARADI" Rijaliti učesnica kažnjena tromesečnim honorarom! 14:00 Vip 0
"DETE NEĆE DOBITI NI NA POLA SATA" Munjez ni ne sluti kakav pakao se odvija napolju, stravične optužbe na njegov račun! 00:00 Vip 0
"ZA ŽIVOTA VAM NEĆU OPROSTITI" Munjez jeca na sav glas zbog Stefani i Matore, pljušte teške reči: "Tata mu je bolestan" 23:40 Vip 0
"IMAŠ DETE KUĆI, A DIRAŠ..." Stefani doživela nervni slom, napala Munju, a za sve je kriva Ena Čolić 18:02 Vip 0
HAOS U DOMU STEFANI GRUJIĆ Njenoj majci narušeno zdravlje, ne može da dođe sebi nakon ćerkinih nervnih slomova 23:35 Vip 0
DRAMA U DOMU STEFANI GRUJIĆ Njenoj majci pozlilo, narušeno joj zdravlje nakon njenih brutalnih svađa sa Munjezom 00:20 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46