UDALA SE SA 19, A ON 9 GODINA BIO U ZATVORU Naša pevačica prošla kroz pakao: "Nisam dobila ni jednu alimentaciju u životu" 19:32 Vip 0
SAM SI ODGOVORAN ZA NEKA DEŠAVANJA! Kaja Ostojić šokirala izjavom o drami Aleksandre Mladenović sa bivšim dečkom 21:39 Vip 0
KAJE SE ŠTO NIJE POSTALA ĐOGANI! Kaja Ostojić odbila da se uda za Đoleta Đoganija, on progovorio o tome! 10:30 Vip 0
OVA BOMBETINA JE ĆERKA KAJE OSTOJIĆ Dobila ju je s našim košarkašem u 19. godini, a sada jasno i zašto je krije (FOTO) 19:36 Vip 0
Kurir/E.Biberović KAJA OSTOJIĆ RASKINULA VEZU SA TENISEROM Ljubavni krah pevačice i 13 godina mlađeg izabranika, a evo šta je sve uništilo! 21:43 Vip 0
Grandonline/Alo/B.S. OSTVARILA SVOJ VELIKI SAN Kaja Ostojić se uhvatila u koštac sa neostvarenim željama pa se pohvalila svojim uspehom (FOTO) 09:30 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. HAOS U MAJAMIJU Kaja prolazi kroz agoniju, Bornin otac je oterao iz hotela, a evo zašto je svekar ne prihvata! 07:20 Vip 0
Alo/N.D. POKAZALA TELO Kaja Ostojić pokazala kako izgleda u 39. godini, pljušte komentari (FOTO) 14:10 Vip 0
Kurir/Alo/B.S. KAJA OSTOJIĆ UPLOVILA U VEZU SA TENISEROM Pevačica ovog puta donela rigorozne mere po pitanju svog ljubavnog života 12:00 Vip 0
Pink.rs/Alo/M.Č. ISPLIVALA VELIKA TAJNA Vesna je pomrsila konce, i u grupu Đogani ušla umesto ove velike zvezde (FOTO) 12:00 Vip 0
Kurir/Alo/E.B. OVE NAŠE JAVNE LIČNOSTI SU PRETRPELE STRAVIČNO NASILJE I BATINE Njihova lica bila su sva u modricama i podlivima, a jedna je završila tragično! 14:33 Vip 0
Kurir/Alo/E.B. ŠOKANTNO SAZNANJE! KAJA OSTOJIĆ SMUVALA 13 GODINA MLAĐEG HRVATSKOG TENISERA Uhvaćeni zajedno u tajnom izlasku, prepustili se emocijama pred svima! 21:29 Vip 1
Alo/N.S: POKAZALA NASLEDNICU! Kaja Ostojić prvi put pred kamerama sa ćerkom Nikolinom IZGLEDAJU KAO SESTRE (FOTO) 22:20 Vip 0
Alo/E.B. SVI U ŠOKU ZBOG ĆERKE KAJE OSTOJIĆ Ne mogu da veruju šta vide, pogledajte samo kako izgleda (FOTO) 08:46 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
PRONAĐENA TELA SUPRUŽNIKA KOJI SU ZALUTALI NA PUTU KA KUĆI Nestali nakon porodične proslave 20:49 Vesti 10
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26