OVAJ PEVAČ JE PREVARIO SAŠU POPOVIĆA Pokušao da sakrije jednu informaciju, pa se sve saznalo 12:40 Vip 0
CEO STUDIO JE GRCAO U SUZAMA Emotivno na početku nove sezone Zvezda Granda: "U čast Saši Popoviću" 08:55 Vip 0
"MNOGI SU MISLILI ISTO, ALI NISU HTELI DA IM SE ZAMERAJU" Pevač godinama bio na crnoj listi Granda, sad šokirao tvrdnjama o Popoviću i Breni! 13:40 Vip 0
SAŠA POPOVIĆ JE BIO LUDO ZALJUBLJEN U OVU PEVAČICU Odbila ga je, pa se udala za poznatog folkera 06:00 Vip 0
SUZANA JOVANOVIĆ ĆUTALA ČETIRI DECENIJE Sašina udovica sada otkrila da li sin Danijel nosi prezime Popović! 12:16 Vip 0
"ZOVE ME SVAKI DAN, DA ME PITA..." Sašina sestra otkrila u kakvim je odnosima sa Suzanom, posle smrti brata sve se promenilo 20:15 Vip 0
KUM SAŠE POPOVIĆA ZGROŽEN PONAŠANJEM LEPE BRENE: "Suzanu uopšte nije zvala, nije došla ni saučešće da izjavi" 14:10 Vip 0
"NE BIH DA SE OGREŠIM, NIJE MI ŽAO" Pevač nije mogao više da ćuti o Saši Popoviću i Grandu, otkrio do sada nepoznate detalje! 10:30 Vip 0
''CECA I JA SMO SE ZAMENILE'' Viki Miljković otkrila šta joj je Saša Popović govorio o Zvezdama Granda, slutio je raspad članova žirija 17:20 Vip 0
ĆUTALA JE PUNIH 18 GODINA, A ONDA RAZVEZALA! Rada Manojlović je o Saši Popoviću rekla ono što javnost treba da zna 13:20 Vip 0
MILICA PAVLOVIĆ OTKRILA ŠTA SE DESILO U DVORIŠTU VILE SAŠE POPOVIĆA Pevačica 6 meseci od njegove smrti obelodanila sve 17:10 Vip 0
ONA JE BILA ZAŠTIĆENA U GRANDU! Otkrivena istina nakon toliko godina, voditeljka sve duguje Saši Popoviću 15:20 Vip 0
"LJUDI ZABORAVLJAJU DA JE SAŠA PRODAO GRAND" Zorica Brunclik otvoreno o Popoviću: "Ako je nekome stalo do njega..." (VIDEO) 15:00 Vip 4
"SKLANJALA SE KAO DA JE TO NEKA ZARAZNA BOLEST" Evo šta se desilo sa Brenom i Sašom pre njegove smrti, njeni postupci nikome nisu jasni! 09:30 Vip 0
"JOŠ TADA JE ZNAO DA JE BOLESTAN, ALI NIKOME NIJE REKAO" Saša Popović se tada pojavio u kolicima, niko nije ni slutio da je reč o opakoj bolesti 11:15 Vip 0
"JAVILI SU MI DA JE UMRO" Voditelj Granda saopštio tragične vesti: "Nosio sam ga na rukama" 07:00 Vip 0
NA DAN SAŠINOG POMENA DOŽIVEO NEZGODU Zbog toga se nije pojavio na groblju, ovo se ne dešava svakog dana! 23:00 Vip 0
"ZAŠTO LEPA BRENA NIJE BILA NA POMENU SAŠE POPOVIĆA?" Pevačicu su svi očekivali, a nakon što se nije pojavila, usledio je oštar odgovor! 16:00 Vip 0
EVO KO MENJA POKOJNOG SAŠU POPOVIĆA Seo u njegovu fotelju odmah na prvom snimanju "Zvezda Granda" 15:20 Vip 0
"IZ SAMO JEDNOG RAZLOGA NISAM BIO NA POMENU POPOVIĆU" Oglasio se Žika Jakšić, pa otkrio šta mu je Suzana uradila pola godine od Sašine smrti 17:01 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
SAD SPUŠTAJU RAMPU ZA JOŠ 10 ZEMALJA! Zabranjuje se ulazak u zemlju, selekcija tek počinje! 08:19 Vesti 0
HVALA NA KOORDINATAMA! GUR i ukrajinske oružane snage napravile pucnjavu u elitnom delu Kijeva, a onda je stigao GERANIJUMSKI UDAR 08:37 Vesti 0