''NIKADA NIJE KASNILA PLATA, ZVAO ME JE U POLA DVA UJUTRU'' Zaposleni Granda razvezali jezik o Saši Popoviću 17:07 Vip 0
SAŠA POPOVIĆ JE NA OVO ČEKAO 45 GODINA! Na današnji dan je doživeo najveću sreću u životu! 16:55 Vip 0
RETKI KADROVI UPLAKANE ALEKSANDRE PRIJOVIĆ! Trudnu pevačicu slomile potresne reči o Saši Popoviću (FOTO) 16:40 Vip 0
SUZANA JOVANOVIĆ NEUTEŠNA NA POMENU SAŠI POPOVIĆU Milovala nadgrobnu ploču i kroz suze ponavljala ove reči! 14:20 Vip 0
TUGA NA BEŽANIJI Desna ruka Saše Popovića skrhana bolom, ove reči izgovorila pre odlaska sa groblja! 14:00 Vip 0
OVE VODITELJKE SE POJAVLJUJU NAKON MNOGO VREMENA! Otkrivamo šta se dešava u Grandu nakon smrti Saše Popovića! 13:24 Vip 0
NJIH DVOJE SU JEDINI DOŠLI! Na sahrani Saše Popovića bila cela estrada, a danas su na grob stigli samo oni! 13:09 Vip 0
SAŠINA NEUTEŠNA ĆERKA NJOJ PALA U ZAGRLJAJ Popovićeva bliska prijateljica se ne odvaja od porodice, sa njima je na groblju 12:42 Vip 0
SUZANA JOVANOVIĆ PLAČE, SLOMLJENA OD BOLA Tužne scene na Bežanijskom groblju, sveštenik prišao da je uteši! 12:30 Vip 0
UDOVICA I DECA NEUTEŠNI NA SAŠINOM GROBU Cela porodica Popović došla na sedmodnevni pomen, skrhani su od bola 12:10 Vip 0
SAŠI POPOVIĆU ZDRAVLJE BILO NARUŠENO PRE 2 GODINE Magnetna rezonanca je tada sve pokazala 12:00 Vip 0
"MOJA MAJKA JU JE OBOŽAVALA, HTELA JE DA MI BUDE SNAJKA" Saša Popović pre Suzane bio sa legendarnom pevačicom, evo kako je govorio o njoj! 11:40 Vip 0
KARLEUŠA SE TRESLA NA SAHRANI SAŠE POPOVIĆA, A ONDA OSVANULO OVO! Svi misle da će je najnovije saznanje izvući iz teškog stanja 07:00 Vip 0
"NIŠTA NEĆE BITI ISTO..." Ana Sević otkrila šta će se desiti sa Zvezdama Granda nakon smrti Saše Popovića! 00:30 Vip 0
FOTKA SAŠE POPOVIĆA SA NJOM TERA SUZE NA OČI! Bili su veliki prijatelji, nije mu došla na sahranu! 23:20 Vip 0
SAŠINA UDOVICA ZVALA KARLEUŠU PRED SAHRANU? Otkriveni detalji razgovora, Jelena bila van sebe od šoka 22:00 Vip 0
NAKON SMRTI SE POJAVIO NIKAD VIĐENI SNIMAK SAŠE POPOVIĆA! Ana Bekuta neutešna prikazala ovaj momenat: "Hvala ti na uspomenama..." 19:45 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
"TRAŽIO MI JE CIGARETU, REKAO SAM MU DA VIŠE NIJE GLAVNI": Slobin poslednji let i šta se zaista dogodilo u helikopteru 06:30 Vesti 0
Uživo MASOVNI VAZDUŠNI NAPADI NA UKRAJINU Jezivi snimci razaranja u Kijevu, uzbuna u svim regionima, NATO avioni podignuti! 07:05 >> 07:32 Vesti 0
4 ZNAKA DOBIJAJU OGROMNU POVIŠICU U DECEMBRU Evo kome ležu pare na račun - Da li ste vi među ovim srećnicima? 08:06