JOVANOVIĆ SA "SKY" BIZNISMENOM DOGOVARA LISTU ZA NIKŠIĆKE IZBORE: Kreće u rafalnu paljbu na Mandića i Kovačevića 11:04 Vesti 0
HOĆE DA POSTANE SULTAN UMESTO SULTANA: Jovanović sinoć „zabio nož u leđa“ Milu Božoviću 11:34 Vesti 0
JELENA KARLEUŠA KONAČNO PRIZNALA Više ne krije simpatije prema košarkašu: On mi se jako sviđa! 09:45 Vip 2
VRELE FOTKE KOŠARKAŠA NA KOG JE KARLEUŠA BACILA OKO! Nikola Jovanović pozira kraj bazena - sija mu mišićavo telo 17:59 Vip 1
KARLEUŠA KONAČNO PRIZNALA SVE O ODNOSU SA KOŠARKAŠEM! Šok izjava, rešila da progovori: "Prijatelji sa beneficijama!" 08:40 Vip 0
KARLEUŠA PROGOVORILA O INCIDENTU NA VILI! Tošić nasrnuo na nju i poznatog košarkaša, Jelena smogla snage: "Teške teme, ružne..." 12:36 Vip 0
''PITAJTE NJEGA, TO ĆE BITI INTERESANTNO'' Karleuša zagolicala maštu javnosti nakon pitanja da li je u vezi sa košarkašem: ''Divan je i prelep'' 14:15 Vip 0
UČESNIK FARME UDAREN METALNIM PREDMETOM Jauci odzvanjaju imanjem, potpuni karambol, obezbeđenje hitno reagovalo! 19:50 Vip 0
NOVU UČESNICU FARME 8 POKUŠALI DA UBIJU! Uselio se i muškarac koji je pravio haos u Parovima, tek sledi pakao 23:40 Vip 0
KO JE NIKOLA JOVANOVIĆ? Karleuša ga izabrala za najboljeg frajera, o njenoj reakciji se i dalje priča 13:55 Vip 0
KARLEUŠA PRIZNALA SIMPATIJE PREMA POZNATOM KOŠARKAŠU! Sada je sve jasno, svi pričaju o njenoj reakciji! 21:50 Vip 0
OTKRIVAMO Ovo je muškarac sa kojim je Karleuša bila u vili kada je Tošić upao, mlađi je od nje 15 godina 13:09 Vip 4
SPREMA SE HAOS! Karleuša bacila oko na poznatog frajera, nije mogla da izdrži, odmah je uradila ovu stvar 16:53 Vip 0
Dragana B.Jevđić NIKOLA JE NAJMLAĐI MEHANIČAR U SRBIJI Od pete godine učio zanat, a sada savetuje koji kvarovi mogu biti sprečeni redovnim održavanjem (FOTO) 13:26 Vesti 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46