BRUTALNO SUOČAVANJE UROŠA I IVANA MARINKOVIĆA! Rajačić priznao šta mu je Jelena sve radila, isplivali svi detalji skandalozne preljube 08:56 Vip 0
BILA JE SAVRŠENA AKCIJA U HOTELU Jelena i Uroš priznali da su bili intimni, konačno progovorili o aferi 18:55 Vip 0
OTKRIVENI NOVI DETALJI O UROŠU RAJAČIĆU Jelena je sa njim prevarila Ivana Marinkovića: Želim da budem poznat 18:05 Vip 0
UROŠ PLJUJE CIMERKU U LICE, VRIŠTI NA SAV GLAS Rajačić doživeo pomračenje, jezive scene u Eliti 14:50 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE MAJKE UROŠA RAJAČIĆA Evo kako je reagovala na njegovu aferu s udatom Jelenom Marinković 11:36 Vip 0
JELENA MARINKOVIĆ TOTALNO RASKRINKANA! Takmičari bruje o Uroševoj reakciji nakon što su pušteni snimci u emisiji uživo! 19:08 Vip 0
ZA NJU KAŽU DA JE KRIŠOM SPOJILA JELENU I UROŠA I DA JE GLAVNI KRIVAC! Oglasila se iz spoljnog sveta i otkrila strašne stvari 16:28 Vip 0
DRUG IVANA MARINKOVIĆA JASAN Komentarisao Jeleninu prevaru, pa dodao: "Prvi bih mu rekao svako na svoju stranu!" 15:58 Vip 0
UROŠ PRIZNAO DA JE BIO INTIMAN SA UDATOM JELENOM! Otkrio sve detalje, čeka se reakcija Ivana Marinkovića! 09:15 Vip 0
OVO JE PORUKA KOJU JE JELENA PISALA UROŠU! Sve crno na belo, ovim rečima ga je zvala na intimni odnos! 07:55 Vip 0
MAJA MARINKOVIĆ SA OVIM CIMEROM IMALA ODNOSE U ŠTEKU! Skandal neviđenih razmera drma Elitu, sve se saznalo! 16:57 Vip 0
"AFERA JELENE I UROŠA JE NAMEŠTALJKA, A OVO JE DOKAZ" Isplivao snimak Marka Đedovića, sve priznao: "E zato sam ja najbolji dosad" 13:15 Vip 0
ZBOG NJEGA SE RAZVODE IVAN I JELENA MARINKOVIĆ U emisiji uživo otkriveno da su imali intimne odnose 13:20 Vip 0
NEVIĐENI KARAMBOL U ELITI Učesnica nasrnula na cimera, pa napala obezbeđenje, usledila hitna reakcija! 11:25 Vip 0
OTKRIVENO SA KIM SE LJUBILA TEODORA DELIĆ! Neviđeni haos u Eliti, sve izašlo u javnost, učesnici progovorili! 19:30 Vip 0
UČESNICA ELITE MOLI CIMERA ZA ODNOSE! Skandalozno ponašanje u rijalitiju, kune se u oca: "Šta devojka sebi dopušta!" 08:10 Vip 0
UROŠ RAJAČIĆ NASRNUO NA JOVANU! Skandal u Eliti, prekid programa, obezbeđenje uletelo munjevitom brzinom! 19:31 Vip 0
UROŠ STANIĆ PAO KAO POKOŠEN, NE MOGU DA GA POVRATE! Snimak jezivog nasilja u Eliti: "Hitna diskvalifikacija!" 19:50 Vip 0
UČESNICA ELITE NE MOŽE DA OSTANE TRUDNA Ima ovaj poremećaj, majka otkrila potresne detalje, za sve krivi njega! 08:20 Vip 1
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
SAD SPUŠTAJU RAMPU ZA JOŠ 10 ZEMALJA! Zabranjuje se ulazak u zemlju, selekcija tek počinje! 08:19 Vesti 0
HVALA NA KOORDINATAMA! GUR i ukrajinske oružane snage napravile pucnjavu u elitnom delu Kijeva, a onda je stigao GERANIJUMSKI UDAR 08:37 Vesti 0
VULKAN STRASTI U DECEMBRU Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad 08:05