IDI KOD KARAMUJIĆA, SPRŽEN SI OD ŽUTOG! Dejan Dragojević izneo stravične detalje na račun dečka Stanije Dobrojević 22:25 Vip 0
DALILA GA JE PODVODILA GEJ OSOBAMA! Stanijin milioner otkrio mračnu tajnu Dejana Dragojevića 20:39 Vip 0
PRETE MI ZBOG DOKAZA KOJE MI JE ĐEDOVIĆ OSTAVIO! Bomba Dejana Dragojević u jeku skandala koji tresu "Elitu", strahuje za svoj život! 07:30 Vip 0
SVI NA NOGAMA U DOMU DRAGOJEVIĆA Dejan van sebe se hitno oglasio, reagovala i njegova devojka 19:20 Vip 0
ZBOG DEJANA PROMENILA LIČNI OPIS Aleksandra Nikolić više ne liči na sebe, sve se desilo nakon priče o abortusu 17:54 Vip 0
TRUDNA ALEKS HOĆE DA ABORTIRA?! Dejan Dragojević usijao društvene mreže objavom, izneo dokaz da Nikolićeva nosi Carevo dete! (FOTO) 01:00 Vip 0
TRAŽI DOKTORA NA CRNO ZA PREKID TRUDNOĆE! Dejan šokirao sve objavom, a svi se pitaju da li se obratio Caru? (VIDEO) 00:15 Vip 0
KAJEM SE, POVREDILA SAM DEJANA Dalila se slomila u programu uživo, pa otkrila šta nikada neće uraditi sa drugim muškarcem! 08:05 Vip 0
EVO KAKO SU SE PONAŠALI ALEKS I DEJAN NA REKLAMAMA Ana Radulović otkrila šta se dešavalo u emisiji nakon što su se ugasile kamere 21:03 Vip 0
CAR UZVRAĆA UDARAC Filip besan zbog Dragojevića i Aleks: Dejan jedva čeka da ide negde da laprda 18:45 Vip 0
BOLJE NEKA ME SE ČUVAJU Samo četiri sata pred početak "Elite" Dejan Dragojević najavio haos svima, Đedović mu je desna ruka 17:30 Vip 0
ON JE TITANIK, JA SAM POSEJDON Dejan Dragojević surov prema Caru, a evo koga je od njih dvojice izabrala Aleksandra 15:45 Vip 0
TI SI SMEĆE OD ŽENE Milena Kačavenda napadnuta pred ulazak u Elitu, za ovo je okrivljuju! 12:05 Vip 0
SVE SAM RADIO ZBOG PREGLEDA I PARA Dejan otkrio detalje raskida sa Aleksandrom, pa priznanjem ostavio sve u čudu! 08:00 Vip 0
SVE JE POČELO OD ZVEZDANA Dejan otkrio kada je počeo da sumnja u Aleksandru, pa izneo sud o njenoj aferi sa Slavnićem! 07:30 Vip 0
DEJAN ULAZI U ELITU POD JEDNIM USLOVOM Dragojević javno zapretio neprijateljima Marka Đedovića! 16:30 Vip 0
DEJAN SKOVAO PAKLENI PLAN SA ĐEDOVIĆEM Priznao da ne ulazi u Elitu, a ovo je zapravo istina! 14:20 Vip 0
KAD VIDIM KO ĆE SVE BITI TAMO... Dejan Dragojević se oglasio povodom ulaska u Elitu, sad je sve jasno! 07:15 Vip 0
DEJAN ULAZI U ELITU Dragojević se oglasio, pa javno poručio: Napunio sam baterije za 10 meseci 19:17 Vip 1
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"SAMO 2 POTEZA SU DOVOLJNA DA SE ZAUSTAVI PUTIN" Bivši direktor CIA koji je vodio američku vojsku u DVA RATA tvrdi da ovakav KRAH sledi Rusiji u 2026. 06:30 Vesti 0
VULKAN STRASTI U DECEMBRU Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad 08:05