"SAHRANIĆU TE" Milena Kačavenda se brutalno obrušila na Enu Čolić i zapretila joj: "Baviću se tvojim sinom" 01:05 Vip 0
PLJUŠTE STRAVIČNE UVREDE! Karambol Ene i Milene, Čolićeva brutalno udarila na njene sinove 18:40 Vip 0
''SPOMINJE MI PORODIČNU TRAGEDIJU'' Ena Čolić otišla predaleko - Anđela Đuričić na ivici suza: ''Sramota si za svoju familiju'' 21:40 Vip 0
POZDRAVLJA JOJ MRTVOG BRATA Sramne reči u Eliti, ova učesnica ne prestaje sa morbidnostima! 12:30 Vip 0
ENA ČOLIĆ PO NAREĐENJU PRODUKCIJE NAPUSTILA BELU KUĆU! Nije krila sreću kad je u drugom delu imanja zatekla ovu ženu (VIDEO) 16:20 Vip 1
DRAMA U PEJINOM DOMU! Zlata ne može da dođe sebe zbog Eninih uvreda, hitno se oglasila, otkrila šokantne detalje! 00:40 Vip 0
NIKAD ŽEŠĆI RAT ENE I PEJE! Priznao da ga je sramota što je bio sa njom: "Takve kao ti su samo za..." 14:20 Vip 0
NE PRESTAJE SA MORBIDNOSTIMA Ena Čolić poželela smrt cimeru, moli Boga da ga što pre pošalje u grob kod majke 13:50 Vip 0
PEJA NAPUSTIO BELU KUĆU U suzama se obratio produkciji: "Uzmite novac, majka neće da me gleda" 09:25 Vip 0
"OD JUČE MI NIJE DOBRO" Zlata Petrović van sebe nakon što je Ena nasrnula na njenog sina: "Psuje svima živo i mrtvo" 23:20 Vip 0
IZUSTIO SAMO JEDNO Pejin otac se oglasio nakon Eninih monstruoznih reči upućene njegovom sinu 19:15 Vip 0
"DABOGDA TI SVI POMRLI" Monstruozne kletve u Eliti, učesnica urla, cimeri u šoku, skandalozne scene (VIDEO) 18:30 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
Žena zaboravila torbu s parama u vozu, kad se vratila zatekla ženu kako je drži u rukama: Požalila što je nije častila, ali kad je otvorila novčanik... Nerealno 16:44 Vesti 0
RAZORAN UDAR SA 15.000 METARA VISINE Rusi posejali PAKAO iz vazduha, PVO nemoćna, ima mrtvih (VIDEO) 15:59 Vesti 0
UŽASNE SCENE U TURSKOJ Huligani napravili neviđeni haos i kamenovali autobus košarkaša Galatasaraja (VIDEO) 15:05