ENA ĆE DOŽIVETI NERVNI SLOM KADA IZAĐE! Čeka je pravi pakao, ova žena je rešena da je uništi 22:00 Vip 0
CIFROM ZAPREPASTILA SVE Evo koliko je honorar Ene Čolić, javno otkrila koliko novca je uzela tokom Elite 8 14:15 Vip 0
ZAVERA DO FINALA? Zadrugarka tvrdi da Anđela i Gastoz imaju tajni dogovor, raskrinkala sve javno 00:20 Vip 0
MIMAS NEMA KOČNICA! Ena Čolić na meti brutalnih uvreda: "Previše muškaraca za jednu mladu majku" 23:40 Vip 0
UDARA NA MRTVE MAJKE Nema kraja njenim morbidnostima, javnost zgrožena ponašanjem učesnice Elite 12:00 Vip 0
RASKRINKANA 5 DANA PRED FINALE Učesnici prasnuli u smeh zbog njenih urlika: "Napravila je plan" 10:50 Vip 0
JEZIVI URLICI SE PRELAMAJU IMANJEM Opšti haos u Eliti, Ena Čolić plače iz sveg glasa, niko ne može da je smiri! 07:40 Vip 0
ĐANIJEV SIN IMAO AFERU SA UČESNICOM ELITE 8! Ovome se niko nije nadao, ona konačno progovorila: "Ćutala sam jer je oženjen" 10:20 Vip 0
JOŠ JEDAN ŠAMAR ZA NJU! Ena Čolić klečala pred Pejom, on je odbio kao da joj nikad nije bio ništa (FOTO) 00:20 Vip 0
ELITOM ODZVANJAJU JECAJI ENE ČOLIĆ Rasula se u komade i napustila sve, straviče scene (VIDEO) 23:40 Vip 0
PEJA HITNO NAPUSTIO BELU KUĆU! Doživeo nervni slom, grca u suzama, učesnici nisu mogli da ga spreče (FOTO) 20:20 Vip 0
''BILI SMO INTIMNI" Aca Lukas priznao još jednu aferu sa devojkom sa javne scene: ''Bila je na svadbi mog sina'' 14:20 Vip 0
"BILA SAM TI SESTRA NA FEJSBUKU" Ena napravila haos zbog Gastoza, a onda se brutalno obrušila na Aneli 20:10 Vip 0
DRAGANA I ENA UHVAĆENE POD JORGANOM Navodno imale nešto više od prijateljstva: "Sigurna sam da su se ljubile, možda i više od toga!" 21:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
EVROPA IDE U RAT ZA 3 GODINE!" Orban dramatično upozorio: Tajni plan za sukob sa RUSIJOM je spreman! 07:47 Vesti 0
HOROR! Požar u noćnom klubu, više od 25 poginulih - među preminulima su radnici kuhinje u klubu 08:01 Vesti 0
KASNO JE KADA PADNE SNEG Što pre obavite ovaj zadatak u dvorištu, to će vam biti lakše tokom zime 08:33