SIN ZLATE PETROVIĆ BRUTALNO PONIZIO UČESNICU! Šutnuo je pred svima i izgovorio ove reči, voditeljka ga napala! 12:31 Vip 0
OVO JE NOVA SNAJKA ZLATE PETROVIĆ? Ena otvorila dušu Aleksandri, otkrila sve: "Zaljubljena sam u Peju" 06:00 Vip 0
NISU ZNALI DA IH KAMERE SNIMAJU, PA SVE OTKRILI! Gastoz i Ena raskrinkani, evo šta se desilo nakon poljupca sa Zlatinim sinom! 05:00 Vip 0
PAO PRVI POLJUBAC! Strasti pršte na sve strane, Peja skupio hrabrost da poljubi Čolićevu! 10:34 Vip 0
RIJALITI UČESNICA BILA SA BRATOM NAŠE POZNATE PEVAČICE! Šok, sve se saznalo, mlađi je od nje 11 godina, evo kako izgleda 15:30 Vip 0
JOŠ JEDNA AFERA OTKRIVENA U ELITI 8! Cimerka Jelene Ilić javno tvrdi: ''Imam prepiske da je varala Ivana Marinkovića napolju'' 18:52 Vip 0
SKANDAL! OPTUŽILA CIMERKU DA SE BAVI PROSTITUCIJOM! Zadrugarka izrekla jezive uvrede: "Moj drug joj je platio za usluge" 15:36 Vip 0
TRI NOVE UČESNICE UŠLE U ELITU 8! Među njima i vatrena Ukrajinka, takmičarima neće biti dobro! 01:19 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
EVROPSKA ZEMLJA PREKIDA SVE ODNOSE SA RUSIJOM Oglasio se poznati političar, pa otkrio sve 20:04 Vesti 0
RODITELJE JE UBIO NEKOLIKO DANA RANIJE? Tek sada se saznaje šta se desilo u porodičnoj kući u Čačku gde se desio MASAKR 19:02 Hronika 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 7. DECEMBAR Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove 19:30