"OKADILA SE I URADILA NOVI HIMEN" Ena otkrila skandalozne tvrdnje o Mini Vrbaški: "Bila je zaljubljena u mene..." 01:00 Vip 0
ČESTITKE SE NIŽU! Zlata Petrović potvrdila svadbu, poznato kada Ena i Peja staju na ludi kamen 18:40 Vip 0
''ČUJEMO SE SVAKOG DANA'' Ena Čolić priznala da se pomirila sa Zlatom Petrović: ''Imala bih svašta da joj kažem'' 14:45 Vip 0
STRAŠNI SUD MILENE KAČAVENDE! Oplela po Karleuši, Eni Čolić i Anđeli Đuričić: ''Glibava je i štrokava, kakva je ovo Rosalinda frizura?'' (VIDEO) 21:47 Vip 0
PRVO POJAVLJIVANJE POSLE SMRTI U PORODICI! Zadrugarka odlučila da ispoštuje produkciju, a sa njom i njena ljuta rivalka (FOTO) 15:40 Vip 0
''NISMO BAŠ ODUŠEVLJENI'' Ovako je baba Ene Čolić pričala o unuki kad je ušla u Elitu: ''Zna da igra rijaliti'' (VIDEO) 16:20 Vip 0
''BILA JE NAJSNAŽNIJA FIGURA U MOM ŽIVOTU'' Enu Čolić smrtni slučaj u porodici zavio u crno, emocije je slomile na komade 15:40 Vip 0
JUČE JE PRETILA TUŽBAMA A DANAS JE NA PINKU! Produkcija donela odluku, najavili haos u studiju 13:39 Vip 1
ŽESTOKA PRETNJA ENE ČOLIĆ! Zadrugarka skupila petlju i javno se obratila svima koji joj zagorčavaju život 21:20 Vip 0
ŠOK ISPOVEST! Ena Čolić o životu sa kriminalcem koji se krio u Španiji, iznenada ga ostavila i pobegla: ''Bila sam mu i domaćica'' 19:00 Vip 1
GDE JE ''IZVINI ĐEDOVIĆU, POGREŠIO SAM?'' Marko izveden iz takta zbog malog Peje: ''Sve nameštam zarad rijalitija'' 15:35 Vip 0
"SMRŠALA SAM 11 KILOGRAMA ZBOG GASTOZA" Ena Čolić otkrila kako ju je dotukao odnos sa Nenadom Marinkovićem 23:45 Vip 0
"RASKINULI SMO JER NISAM ŽELELA DA RAĐAM" Ena Čolić ne može više da ćuti o Bori Santani: "Nisam htela ni sina da upoznam sa njim" 01:00 Vip 0
"NE ZNAM KOLIKO ĆU MOĆI DA IZDRŽIM" Ena Čolić šokirala priznanjem nakon pomirenja sa Pejom: "Već me je..." 23:20 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
PRITISAK NESTAJE Ova 3 horoskopska znaka se oslobađaju velikog tereta u nedelju, 7. decembra, život im se poboljšava 22:02