NIKO NE MOŽE DA VERUJE ŠTA JE ENA ČOLIĆ URADILA! Peja propao u zemlju, učesnici zanemeli od šoka, svi na nogama! 00:40 Vip 0
ENINA PORODICA NAPALA ZLATU PETROVIĆ! Razvezali jezik o njoj i urnisali je, Peja će doživeti nervni slom! 00:20 Vip 0
"ENA JE ZLO, NIJE ČISTA U GLAVI" Zlata Petrović oplela po Čolićevoj nakon što joj je prebila sina 22:00 Vip 0
"NJEGA JE TO UNAZADILO, PSIHIČKI GA JE SPUTAVALO" Šok istina o odnosu Mateje i njegove devojke iz spoljnog sveta, evo kroz šta je sve prošao! 23:59 Vip 0
BRUTALNO NAPADNUTA ENA ČOLIĆ! U sve umešana majka Aneli Ahmić, objavljena javno njena bruka i sramota (FOTO) 23:00 Vip 0
DOKAZ DA SU BILI ZAJEDNO! U jeku priče da se Bora Santana i Milica Kemez razvode isplivala njegova fotka sa Enom Čolić 21:00 Vip 0
RAZOTKRIVENA ENA ČOLIĆ! Saterana u ćošak, zbog njega doživela nervni slom, ne može da se smiri! 20:20 Vip 0
ENA UPUTILA STRAVIČNE REČI ANELI! Čolićeva zgrozila učesnice i gledaoce, ide momentalno na sud: ''Ti si sa groblja i iz vračarske kuće'' 19:39 Vip 0
MILICA KEMEZ JE TOTALNO RASKRINKALA! Voditeljka pronašala poruke Ene Čolić u Borinom telefonu, nastaće haos kada Peja ovo sazna! 15:16 Vip 0
"DA NE BI PRIČALI KAKO IM JE DETE KOPILE" Ena uputila stravične uvrede Aneli i njenoj trogodišnjoj ćerki, gledaoci traže hitno kaznu! 00:40 Vip 0
ENI ISPALE GRUDI! Čolićeva pijana legla bez pokrivača, kamere snimile skandalozne kadrove (FOTO) 00:20 Vip 0
"MOŽE OTAC DA JOJ BUDE" Skandalozna fotka Ene Čolić sa ovim muškarcem, propašće u zemlju od stida (FOTO) 22:40 Vip 3
"ZBOG NJE SE STIDIM ŠTO SAM ŽENSKO" Zlata doživela nervni slom nakon što joj je Ena pretukla sina: Ovakvo nešto se još nije rodilo! 20:55 Vip 0
OGLASIO SE UJAK ENE ČOLIĆ NAKON ŠTO JE OŠAMARILA PEJU! Njeni najbliži pokušali da opravdaju njeno ponašanje: ''Dala je sve od sebe'' 16:15 Vip 0
"HITNA DISKVALIFIKACIJA ZA ENU ČOLIĆ" Stravične scene nasilja razbesnele javnost, uputila i pretnje: Nemoj da ti razbijem glavu! 11:40 Vip 0
VUČE GA, UDARA PO GLAVI I ČUPA! Isplivao necenzurisani snimak nasilja u Eliti, stravične scene kakve do sada niste videli (VIDEO) 11:15 Vip 0
OTKRIVENA DIJAGNOZA UČESNICE ELITE Voditelj joj javno saopštio, takmičari zanemeli, nastao muk u Beloj kući 08:25 Vip 0
BAŠ ME BRIGA ZA TVOG SINA, TI SI SMEĆE! Ena i Peja žestoko zaratili, pale teške reči, zauvek stavili tačku na vezu! 07:35 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
UVEĆANU PENZIJU PRIMIĆE SVAKAKO PRE BADNJEG DANA Građani su rekli svoje: Država radi! Ako je iko do sada radio, radi Vučić! 12:00 BIZ 0
KAŠLJALA SAM KAO MAGARAC Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek! 12:27