GLEDAOCE ŠOKIRALE ŽUTE MRLJE NA VODITELJKI DNEVNIKA RTS! U programu uživo se sve videlo, ona se momentalno oglasila! 19:41 Vip 0
PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE VODITELJKE RTS-A! Na TV-u je uvek smerna i doterena, a sada šokirala izazovnim izdanjima (FOTO) 01:00 Vip 0
KAKAV SKANDAL U DNEVNIKU NA RTS! Voditeljka prenosi najnovije vesti, a iza nje na ekranu - OVO (FOTO) 07:00 Vip 0
HITNO PREKINUT DNEVNIK! Voditeljka u emisiji uživo saznala za smrt i istrčala iz studija! 07:00 Vip 0
VODITELJ DNEVNIKA RASKRINKAO DEŠAVANJA NA RTS Nije više mogao da ćuti, ispričao sve o privilegijama na Javnom servisu! 08:05 Vip 1
VODITELJ VADIO PIŠTOLJ U DNEVNIKU! Njegovo telo pronađeno u Drini, a smrt je i dalje misterija 10:55 Vip 1
KAKAV SKANDAL U DNEVNIKU NA RTS! Voditeljka prenosi najnovije vesti, a iza nje na ekranu - OVO (FOTO) 08:55 Vip 2
VODILA JE DNEVNIK KADA SE ON POJAVIO U STUDIJU Gušila se u suzama, nije mogla da nastavi program 12:40 Vip 0
VODITELJKA DNEVNIKA U UŽIVO PROGRAMU SAZNALA TRAGIČNE VESTI! Hitno prekinuto sve, ona istrčala iz studija 07:50 Vip 0
"KADA MAMAC MIRUJE, ONDA...":Šokantna poruka vojnika koji je poginuo za RUSIJU, evo šta je napisao! 17:41 Vesti 0
MAJKA PROČITALA DNEVNIK SVOG SINA I OTKRILA ZASTRAŠUJUĆE TAJNE Prva rečenica je šokirala, odmah je pozvala policiju ( VIDEO) 16:57 Razonoda 0
NOVINARKA DNEVNIKA SE ONESVESTILA VEČERAS Drama u programu uživo, u trenutku je sve stalo, pogledajte snimak! 20:15 Vip 0
POGINUO DEČKO VODITELJKE DNEVNIKA Ona slomljena nakon tragične vesti: Vrištala sam od straha 07:00 Vip 0
DEVOJČICA KOJA JE OŽIVELA NAKON SMRTI Dnevnik Ane Frank je otkrio njene najdublje tajne, a jedan užas i danas potresa planetu 10:24
HITNO PREKINUT DNEVNIK NA PINKU Voditeljka u programu uživo saznala tragične vesti, istrčala iz studija 06:30 Vip 0
"NAPISALA JE TO U NOĆI KAD SAM SE RODIO" Majka mu na samrti ostavila svoj DNEVNIK, a zbog onoga što je pročitao OSTARO JE U ŠOKU (FOTO) 16:20 Razonoda 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46