OPASNOST NASTAJE U SPAVAĆOJ SOBI Naučnici predlažu da obratite pažnju na ovu stvar, smanjuje rizik od demencije 17:10
USPORAVANJE ALCHAJMEROVE BOLESTI Naučnici sprovode nove testove koji bi mogli da pomognu pacijentima sa poremećajima pamćenja 20:50
BILA JE UBEĐENA DA JE SUPRUG VIŠE NE VOLI, A ONDA JE SAZNALA PAKLENU ISTINU U 35. godini dobio je opaku dijagnozu koja je njihov život pretvorila u noćnu moru 16:05
NEUROPSIHOLOG OTKRIVA Ovo je neočekivani simptom demencije i javlja se najčešće kod jedne grupe ljudi 11:28
NAUČNICI OBJAŠNJAVAJU Ova faza sna može biti ključna za smanjenje rizika od demencije, promenite navike što pre 21:00
„PRESPAVAO JE ROĐENJE DETETA“ Zbog promene ponašanja, mislila da je muž više ne voli, a onda je usledio šok! 16:35
OVE ŽENE SU U PREDNOSTI Imaju manji rizik od demencije zahvaljujući jednom faktoru, objasnili doktori 18:00
ZNACI KOJI SE ČESTO ZANEMARUJU Doktor otkriva koja su to tri rana simptoma demencije, dobro obratite pažnju 20:26
NIKADA SE NE BISTE POVEZALI, ALI... Doktori upozoravaju na 9 simptoma u grlu koji mogu biti rani alarm za ozbiljnu bolest 16:27
BOJIM SE BOGA, ALI NIJE ZASLUŽILA NI DA JE POGLEDAM Jasnu svekrva ponižavala ceo život, a sad ne može bez njene pomoći 16:36
AKO OVO DOZVOLJAVATE DECI, ODMAH PRESTANITE Zbog toga mogu da obole od demencije posle pedesete godine! 12:54
OVAJ SIMPTOM DEMENCIJE JAVLJA SE 25 GODINA PRE BOLESTI Deluje veoma bezazleno i svi ga ignorišu 14:09
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26