OGLASILA SE NIKA TOŠIĆ, MAMI I TATI PORUČILA SAMO JEDNO! Nakon što je Karleuša izjavila da je Duško terao da se ubije, ćerka ima odgovor 11:02 Vip 0
"OVO SE DESAVA SVAKE GODINE" Ćerka Jelene Karleuše kratkim videom srušila intertnet, za Beoviziju imala da kaže samo jedno! (VIDEO) 07:40 Vip 0
ATINA I NIKA DONELE VELIKU ODLUKU, KARLEUŠA ZANEMELA Planiraju da naprave drastičan potez, svi se pitaju kako će Duško reagovati! 07:40 Vip 0
JELENA KARLEUŠA SRUŠILA DRUŠTVENE MREŽE Objavljen privatni snimak iz luksuznog doma, ne krije sa kim provodi vreme (VIDEO) 12:25 Vip 0
NIKA TOŠIĆ PROGOVORILA O DEČKU! Ovako se sprema za Dan zaljubljenih, jedan detalj izazvao lavinu komentara! 15:10 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE IZ DOMA JELENE KARLEUŠE Ovo su svi čekali, nakon gašenja profila poslata jaka poruka (VIDEO) 18:45 Vip 4
ŠTA ĆU SADA DA VAM RADIM! Karleuši udarili i na ćerku, evo šta se desilo pre gašenja njenog Instagram profila! 14:55 Vip 0
''ŽAO MI JE, NIKO, ŠTO SE SUOČAVAŠ SA OVIM'' Branko Babić zbog prozivke ispod fotke Karleuše i mlađe ćerke uputio javno apel 16:03 Vip 0
KARLEUŠINA ĆERKA ODUŠEVILA SRBIJU OVIM POTEZOM Nika Tošić može da ima baš sve, a ovim je pokazala koliko je skromna (FOTO) 11:10 Vip 0
POTRESNO OGLAŠAVANJE NIKE TOŠIĆ! Ćerka Jelene Karleuša rastužila javnost, njena objava tera suze na oči! (FOTO) 15:35 Vip 0
NIKA TOŠIĆ SE JAVNO OBRATILA DUŠKU! Osvanula njihova zajednička fotka, fudbaler se odmah oglasio! (FOTO) 13:38 Vip 0
SVI SU U NEVERICI ZBOG ĆERKE JELENE KARLEUŠE Nika izazvala haos na mrežama, ovo od nje niko nije očekivao! (FOTO) 16:15 Vip 1
KARLEUŠA SA ĆERKAMA NAPUSTILA SRBIJU! Nika Tošić se odmah oglasila, evo gde se baškare (VIDEO) 21:55 Vip 0
ATINA I NIKA DONELE VELIKU ODLUKU, KARLEUŠA ZANEMELA Kada postanu punoletne nosiće i ovo prezime, svi se pitaju kako će Duško reagovati! 08:40 Vip 0
MREŽE SE USIJALE ZBOG FOTKE NIKE TOŠIĆ! Karleuša objavila javno, nastao totalni kolaps! (FOTO) 09:20 Vip 1
TOŠIĆ UŽIVA SA NASLEDNICAMA! Duško odveo ćerke iz Srbije, a evo kako provode vreme zajedno (FOTO) 20:18 Vip 0
NIKA HITNO REAGOVALA ZBOG NAPADA NA MAJKU Karleuša objavila sve javno i zapušila usta hejterima, ovo joj je najbitnije! (FOTO) 12:49 Vip 1
NAROD NAPADA MOJE DETE! Karleuša o tome kakve sve poruke pristižu njenim ćerkama: "Postala je poznata po odbrani majke od hejtera!" 06:30 Vip 0
DUŠKO TOŠIĆ ODVEO ĆERKE IZ SRBIJE! Nika se doterala kao nikad: "Mama mi je dala haljinu" (VIDEO) 08:35 Vip 1
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
SAD SPUŠTAJU RAMPU ZA JOŠ 10 ZEMALJA! Zabranjuje se ulazak u zemlju, selekcija tek počinje! 08:19 Vesti 0
HVALA NA KOORDINATAMA! GUR i ukrajinske oružane snage napravile pucnjavu u elitnom delu Kijeva, a onda je stigao GERANIJUMSKI UDAR 08:37 Vesti 0