ŠUTIRANJE I UDARANJE U GLAVU! Opšti haos u Eliti, potukle se učesnice, niko ne može da ih obuzda! 07:30 Vip 0
NAJAVLJENA TUŽBA ZA UČESNICU ELITE! Hitno oglašavanje majke Anđele Šparavalo nakon pretnji 12:15 Vip 0
BOJANA TUŽI ANĐELINU MAJKU! Pavlovićeva zapenila u programu uživo, obratila se njenoj porodici, haos tek kreće! 09:00 Vip 0
NOVA AFERA TRESE ELITU Anita sve obelodanila, tvrdi da joj se udvara ova takmičarka rijalitija 16:18 Vip 0
BABA MI SE ŠLOGIRALA! Jecaji odzvanjaju Elitom, Anđela Šparavalo van sebe: Upropastila sam porodicu 09:15 Vip 0
JEZIVE SCENE U ELITI! Anđela vrišti i moli da vidi brata, roditelji joj poručili samo jedno: Hoćeš da imaš tragediju veću nego.... 09:15 Vip 0
STRAŠNE VESTI ZA ANĐELU ŠPARAVALO! Baka joj u teškom stanju, njene reči kidaju dušu: Nek mi ne dolazi na sahranu! 09:35 Vip 0
BAKA TI JE JEDVA ŽIVA, MAJKA PO LEKARIMA! Učesnica Elite na stubu srama, izgovorili na njen račun brutalne reči 00:01 Vip 1
MILJANA KULIĆ DOŽIVELA NERVNI SLOM! Totalni haos u programu uživo, jauci i kukanje odjekuju imanjem 17:53 Vip 0
PORODICU ŠPARAVALO TEK ČEKA PAKAO Numerolog progovorio o karmi iz prošlog života Anđele i Bojane 18:35 Vip 0
POSLEDICE ĆE BITI VELIKE Sestra Bojane Pavlović u strahu, obratila se porodici Šparavalo, ne može više da ćuti! 10:30 Vip 0
ANĐELA ŠUTNULA BOJANU! Šparavalo se obratila roditeljima u emisiji uživo, menja se tok rijalitija, javno im poručila ovo! 08:47 Vip 0
PORODICA NE ŽELI VIŠE DA ČUJE ZA UČESNICU ELITE! Doneli definitivnu odluku, posle ovoga nema dalje 22:17 Vip 0
BOJANA PONIZILA ANĐELU PRED SVIMA! Šutnula je na najgori mogući način i izgovorila ove reči, Milan Milošević zanemeo! 16:46 Vip 0
PROLIVENA REKA SUZA U ELITI Anđela doživela slom zbog Bojane, moli i plače, ne može da prihvati jednu stvar! 10:26 Vip 0
MOLIM SE DA OSTANEMO ZDRAVI! Potresna ispovest majke Anđele Šparavalo, javno joj zapretila 13:50 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PUTINOVA JEZIVA PORUKA BRISELU: Budite spremni da ponovo palite dimnjake, VRAĆAM VAS U 20.VEK! 15:07 Vesti 0
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09