"ALEKS I ANELI SU ZAJEDNO RADILE KOD ALBANACA" Asmin izrekao šok optužbe: "Rekla je da će se vratiti sa 30.000 evra" 14:40 Vip 0
"ŠTO TRLJAŠ NOS?" Nerijeva verenica brutalno udarila na Situ i javno objavila njenu šok fotku: "Pozivam te da odeš u bolnicu da se testiraš" 18:21 Vip 0
NERIJEVA VERENICA NE PRESTAJE DA URNIŠE SITU! Objavila šok snimak i direktno joj se obratila: "Koristiš veštačku inteligenciju da praviš slike sa sinom" 23:55 Vip 0
NERIO NE SLUTI ŠTA GA ČEKA! U Šimanovce stižu njegovi najmiliji, podukcija izvlači svoj kec u rukavu protiv Site Ahmić 18:40 Vip 0
"PLANIRALA JE UBISTVO MOG DETETA" Nerijeva verenica otkrila stravične detalje o Siti Ahmić: "Spremna je na sve" 16:20 Vip 0
"REKLA MI JE DA ĆE ME PREREZATI I OBESITI KAO SVINJU" Stravična ispovest Nerijeve verenice o Siti, otkrila jezive detalje! 01:15 Vip 0
"NESTALA JE NA NEKOLIKO DANA" Nerio tvrdi da je Sita bila na psihijatriji, otkrio nove detalje o majci 09:40 Vip 0
ASMINOV OTAC ŽESTOKO UDARIO NA AHMIĆKE! Mustafa poslao brutalnu poruku, rat do istrebljenja! 00:20 Vip 0
"VIDEO SAM DA JE BOS I GO" Asminov otac brutalno o Siti Ahmić, grcao u suzama zbog Neria: "To je strašno" 00:20 Vip 0
"ZLOSTAVLJALA GA JE CEO ŽIVOT" Nerijeva verenica optužila Situ za jezive stvari: "Uništila si mu detinjstvo i mladost" 23:20 Vip 0
"ZAMISLI UZMEŠ PARE OD SINA I URADIŠ GRUDI" Šokantne optužbe na Sitin račun: "Obesila bih se" 22:15 Vip 0
''ONA JE MONSTRUM OD ŽENE'' Drugarica Neria i Hane otkrila na koje sve načine im je Sita zagorčavala život 20:01 Vip 0
JECA NA SAV GLAS! Velika ispovest Hane, snajke Site Ahmić: "Trudnoj mi je pretila, policija ju je hapsila u kući" 17:42 Vip 0
"STAVLJAJU GREHE MOJE PORODICE MENI" Snajka Site Ahmić se ne zaustavlja, oglasila se ponovo javno i uputila brutalnu poruku! (FOTO) 00:55 Vip 0
ZAPLENJENA IMOVINA NERIJEVE MAJKE? Komšije iz Dubrovnika otkrile stravične tajne porodice Ahmić: "Ceo grad je besan na njih" 00:35 Vip 0
"ONA JE MAJKA MONSTRUM" Skandalozne optužbe na račun Site Ahmić, nastavlja se brutalan napad na nju! 00:15 Vip 0
"ONA SE TRLJA, A DETE NASLONJENO NA NJU" Jezive tvrdnje na račun Site Ahmić: " Nerio je heto da se ubije, bio je njen sluga" 00:15 Vip 0
"HTELA SAM DA OTVORE GROBNICU I DA MENE STAVE" Neriova baka jeca na sav glas: "Čula sam glasove, umrećeš" 22:35 Vip 0
"MNOGO MI JE TO STRAŠNO, JA BIH UŠLA ZA SVOJIM DETETOM" Stanija van sebe zbog sina Site Ahmić 12:20 Vip 0
"ISPISALA GA JE IZ ŠKOLE U ŠESTOM RAZREDU OSNOVNE" Sugrađani besni na Situ Ahmić, najstrašnije opleli po njoj! 11:00 Vip 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
MARKO (18) PREMINUO NAKON ŠTO SE VRATIO SA PUNOLETSTVA: Požalio se majci da je gladan, pa žena zatekla jezivu scenu 06:30 Hronika 0
HOROSKOP ZA SREDU, 17. DECEMBAR Poteškoće u porodici za Bika, Ribama neočekivani dobitak, Ovnu nesporazum sa nadređenim 05:00 Razonoda 0
NEJMAR ŠOKIRAO POJAVOM Brazilac se šetao Njujorkom, prolaznici nisu mogli da veruju šta vide (VIDEO) 06:30