KAD BEBICA POSTANE KAZANOVA Nenad Macanović navalio na Teodoru Delić, zatresli zidove spavaće sobe 08:20 Vip 0
TEODORA ZALEPILA BEBICU ZA POD Udarila nisko, pomenula mu Miljanu, svi bruje o njenim rečima! 15:27 Vip 0
VRELA JUTARNJA AKCIJA U ELITI Dok su ukućani spavali, oni iskoristili trenutak, tresla se Bela kuća! 10:12 Vip 0
SKANDALOZNA AKCIJA TEODORE I BEBICA USRED BELOG DANA Macanović je uhvatio za intimni deo, ona skočila na njega i zajahala ga 17:30 Vip 0
NEMA DALJE, ZOLA TEŠI BEBICU ZBOG NOVE AFERE Teodora uhvaćena na delu sa njim, nastao haos u cik zore 08:02 Vip 0
BEBICA ŠUTNUO TAKIJEVU BIVŠU! Teodora Delić plače na sav glas dok je ovaj učesnik teši, Macanoviće nema ni na vidiku! 19:51 Vip 0
LOŽI ME TEODORA, IMA NEČEGA IZMEĐU NAS: Zola mislio da ga kamere ne snimaju, pa otkrio šta je radio sa Delićevom 23:00 Vip 0
LOMI TANJIRE I URLA IZ SVEG GLASA Teodora Delić pravi haos po imanju, obezbeđenje se u sekundi stvorilo u kući 20:45 Vip 0
MORAĆEMO DA RASKINEMO Bebica Delićevoj zapretio prekidom veze, ona udarila na njegovu muškost, nije štedela reči! 17:10 Vip 0
BEBICA IMA NAPAD LJUBOMORE, TEODORA MU ODBRUSILA: Šta ti ja radim, da li si retardiran, šta se duriš? 15:45 Vip 0
JUTARNJA AKCIJA U ELITI Sve puca od strasti, učesnici naočigled svih razmenjivali nežnosti! 13:00 Vip 0
BEBICA ĆE NAPRAVITI HAOS KADA SAZNA Teodora legla preko drugog muškarca, nije mogla da se suzdrži 16:39 Vip 0
TAKI NA APARATIMA! Oglasio se Majin otac nakon što je njegova bivša ozvaničila vezu sa Bebicom, pa ga još i zajahala! 22:45 Vip 0
BEBICA KONAČNO UPECAO TAKIJEVU BIVŠU! Ozvaničili vezu, pa ga ona zajahala u punoj spavaćoj sobi! 18:35 Vip 0
MILJANA JE SPAVALA U MOM KREVETU 15 DANA!: Era Ojdanić šokirao izjavom, pa otkrio detalje o intimi sa rijaliti učesnicom 09:35 Vip 0
OTKRIVENO GDE SE BEBICA TRENUTNO NALAZI Nenad doživeo nervni slom nakon haosa sa Miljanom 15:25 Vip 0
TEODORA JAVNO ŠUTNULA BEBICU! Izgovorila strašne uvrede i otkrila da ima dečka napolju, cimeri ostali u šoku na ove reči 10:04 Vip 0
UČESNICI SEVNULE GRUDI U PROGRAMU UŽIVO Šok scene u Eliti, muškarcima popadale vilice od prizora 15:06 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
VIC DANA Doživi Mujo brodolom i nekako se dočepa pustog ostrva, kad odnekud se pojavi Severina... 06:00 Razonoda 0
HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Škorpiji nova ljubav leči stare rane, Strelac da se čuva lažnih obećanja, Ribama lakša ukočenost 05:00 Razonoda 0