ANITA SE LJUBI U USTA SA DRUGIM MUŠKARCEM Uhvaćeni u zanosu, pojavio se i snimak, ovo je sinoć radila dok Anđelo nije bio tu! 09:55 Vip 0
UČESNICA ELITE MUČKI PRETUKLA CIMERKU Udarala je u glavu i stomak u programu uživo, voditeljka dozivala obezbeđenje, jezive scene u Šimanovcima! 07:20 Vip 0
OTKRIVENO ČIME SE BAVI STANISLAV KROFAK! Nikada ne biste pogodili koliko godina ima, isplivali nepoznati detalji iz njegove biografije 06:30 Vip 0
OTKRIVENO ŠTA JE ANELI AHMIĆ TAJNO NAPISALA U ELITI! Sve se saznalo, emotivne reči kidaju dušu! 22:00 Vip 0
NENAD ALEKSIĆ JAVNO UDARIO NA BIVŠU ŽENU! Reper bez dlake na jeziku opleo po njoj: Ona je blam devojka, lažov i manipulator! 21:30 Vip 1
IVAN MARINKOVIĆ ZVAO MILJANU! Nakon javne prevare i drame kroz koju prolazi, on odlučio da pozove nju, šok obrt! 20:52 Vip 0
U OVU KUĆU MIONA JOVANOVIĆ NE ŽELI DA SE VRAĆA! Sa bakom ne priča još uvek, posvađala se sa roditeljima i uzela stvari! 20:30 Vip 2
MAJA NAJAVILA TUŽBU ZA ALEKS NIKOLIĆ? Šok obrt, progovorila o Takijevom zapaljenom autu, pa oplela po pobednici Zadruge 6 19:25 Vip 0
OVO SU SVE NESREĆNE LJUBAVI NENADA ALEKSIĆA ŠA! Prva devojka mu se udavila, Ivanu i Vanju prevario na televiziji, a ona je pokupila stvari i otišla 19:05 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE MIONE JOVANOVIĆ! Javno obelodanila detalje drame sa roditeljima: Uzela sam svoje stvari, razočarani su i povređeni! 18:46 Vip 0
ELITA 7 SE NIJE ZAVRŠILA! Kakv šok samo dva dana nakon superfinala, čelnici Pink televizije najavili nastavak! 18:30 Vip 0
UROŠ JE PROLIO REKU SUZA ZBOG NJE! Stanić u toku superfinala jecao na sav glas, a sada je otkriveno sve! 17:20 Vip 1
DUŠICA JAKOVLJEVIĆ ZBOG OVOGA ZAUSTAVILA EMISIJU! Presedan na Pinku, vanredno uključenje ostavilo voditeljku bez teksta 17:00 Vip 0
"PRETILI SU MI, PODNELA SAM PRIJAVU" Anita Stanojlović otkrila kroz kakvu dramu prolazi, obelodanila sve detalje javno 16:35 Vip 0
ANELI AHMIĆ UHVAĆENA U MUŠKOM DRUŠTVU! Nakon finala Elite 7 isplivala zajednička fotka, šuška se da je on bio hapšen 16:15 Vip 0
MATORA OSTALA BEZ KUME! Bile su bliske prijateljice pre Elite, a sada je puklo sve, javno ih raskrinkao Marko Đedović! 15:25 Vip 0
MIONA OTIŠLA KOD RODITELJA! Nakon svađe stigla u Kragujevac, Ša otkrio sve detalje: Za sada je takva situacija! 14:55 Vip 0
JELENA PRIZNALA DA JE U KONTAKTU SA IVANOM MARINKOVIĆEM! Otkrila sadržaj poruka koje joj je slao nakon finala, evo gde sada živi 12:50 Vip 0
"ŠA NASTAVIO DA RADI ISTO ŠTO I U ELITI" Reper viđen nakon finala na ovom mestu, otkriveno i gde je Miona! 12:05 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26