TRESU SE ZIDOVI ELITE ! Miljana dovela Asmina do tačke pucanja, on doživeo nervni slom i brutalno je izvređao 21:50 Vip 0
PRETNJE I SKANDALI! Luka i Aneli meta, Vujović tvrdi da je Asmin umešan u aferu sa Crnogorcem i Bajom 20:45 Vip 0
"ŽELIM DA GA RAZVALIM" Asmin Durdžić najavio pakao Luki Vujoviću, osmislio plan da ga uništi 20:05 Vip 0
"MOGU DA JE IMAM KAD HOĆU" Asmin tvrdi da ga Aneli nije prebolela: "Niko ne može da je odvoji od mene" 10:35 Vip 0
SKANDAL! ASMIN DURDŽIĆ NA CRNOJ LISTI U AUSTRIJI? Duguje šokantnu sumu novca, sve isplivalo u javnost 19:30 Vip 0
MINA I ASMIN SE OSAMILI! Mislili da ih kamere ne snimaju, razotkriven njihov tajni plan, Stanija će doživeti nervni slom 00:00 Vip 0
"TO JE MAGIJA" Asmin Durdžić tvrdi da Grofica koristi opasne vradžbine, Luka sledeća žrtva okultnih sila! 23:20 Vip 0
PROCURILA GLASOVNA PORUKA ANELI AHMIĆ! Raskrinkana prava istina o njenom odnosu sa Asminom, a evo zbog čega se plašila Luke 20:00 Vip 0
ASMIN ZOUPOTREBIO DUPLO STARIJU CIMERKU! Pred kamerama sve priznao: "Tako sam zaradio 3.000 evra za 7 dana" 15:30 Vip 0
"AHMIĆI SU BOLESNI, SUMNJA DA JOJ JE MAJKA U ŠEMI SA ZETOM" Jezive tvrdnje na račun Aneline porodice, učesnici zgroženi detaljima 11:15 Vip 0
ŽESTOKO SUOČAVANJE ASMINA I LUKE Obezbeđenje uletelo na imanje munjevitom brzinom: "Kakve veze ti imaš sa mojom ćerkom?" 09:00 Vip 0
"TAJ OLOŠ NEK ZAČEPI GUBICU" Aneli van sebe zbog Janjuša, spremna da uđe u Elitu i napravi haos 00:50 Vip 0
STANIJA NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI O ASMINU! Raskrinkala ga potpuno nakon što je ušao u Elitu i otkrila pravu istinu o njihovom odnosu 23:30 Vip 0
"KO JE LUKA DA MU SE ASMIN PRAVDA?!" Majka Asmina Durdžića ključa od besa: "Ahmićke su trovale..." 22:10 Vip 0
PROCURIO TAJNI RAZGOVOR ANELI I ASMINA IZ SPOLJNOG SVETA! Luka prebledeo, ovo su pokušali od svih da sakriju 19:30 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
"ZAPAMTIĆETE OVU NOĆ" 60 ciljeva uništeno u jednoj noći – Kadirov tvrdi da je osveta tek krenula 06:00 Vesti 0
UNIŠTEN PROTIVVAZDUŠNI SISTEM BUK-M3 U ZAPOROŠKOJ OBLASTI Ukrajinci objavili snimak direktnog pogotka (VIDEO) 06:00 Vesti 0
PRITISAK NESTAJE Ova 3 horoskopska znaka se oslobađaju velikog tereta u nedelju, 7. decembra, život im se poboljšava 22:02