"DA SAM NA NJEGOVOM MESTU…" Sofija brutalno odgovorila Asminu, u sve umešala i Aneli Ahmić 01:00 Vip 0
"ON JE MILIONER IZ BLATA" Šokantne optužbe na račun Asmina Durdžića: "Pokušava ljudima da utera strah" 00:40 Vip 0
ŠOK! Nerio priznao da je u lošim odnosima sa Sitom, Asmin ga upozorio na ženu i ćerku: "Ne brini, niko ne zna gde su" (FOTO) 00:00 Vip 0
PRODUKCIJA ODMAH REAGOVALA! Doneta odluka u vezi Asmina Durdžića nakon što je nasrnuo na Uroša 19:50 Vip 0
DRAMA U ELITI! Asmin i Uroš u žestokom okršaju, pljušte stravične uvrede i psovke, obezbeđenje ih opkolilo 18:50 Vip 0
JANJUŠ DRŽI U ŠACI ANELI AHMIĆ Najavio žestoko raskrinkavanje bivše: "Ima još toga da se kaže" 12:35 Vip 0
ASMINU DURDŽIĆU PRETI DISKVALIFIKACIJA? Nasrnuo na cimera, nastao karambol u Beloj kući, svi u panici! 10:25 Vip 0
RASKRINKANE TAJNE RADNJE U ELITI Ona je umešana u odnos Mine Vrbaški i Asmina Durdžića, sve vreme je nagovara na ovo! 07:50 Vip 0
"IZ PRIJATELJSTVA SE RAĐAJU NAJLEPŠE LJUBAVI" Stanija Dobrojević ne može više da ćuti o Mini i Asminu 19:59 Vip 0
"DETE ĆE POSLE ELITE BITI KOD MENE, SITU ZOVE MAMA" Asmin rešen da se bori za starateljstvo, Aneli se odmah oglasila 08:20 Vip 0
"NIKADA NIŠTA NEĆE PRIZNATI" Asmin raskrinkao Aneli i njene ljubavne afere, Janjuš dotukao Luku priznanjem 00:40 Vip 0
"POVREDILO ME JA KADA JE PRIČALA DA VOLIM MUŠKARCE" Asmin Durdžić nije mogao više da izdrži, otkrio skandalozne detalje o njoj 22:00 Vip 0
"NE IDE" Šok oglašavanje Aneli Ahmić nakon što je Asmin poručio da će joj oduzeti ćerku, izustila samo jedno 21:30 Vip 0
VRELA AKCIJA ASMINA SA OVOM UČESNICOM! Uzjahao je i priuštio užitak, sve odzvanjalo od njenih uzdaha (FOTO) 17:30 Vip 0
''KO JE MUŠKO, A KO ŽENSKO U TOJ VEZI?'' Asmin Durdžić podržao gej vezu u Eliti 9, a jedva stvar mu ipak nije jasna (VIDEO) 13:45 Vip 0
POJAVLJUJE SE VEČERAS! Stanija Dobrojević lično potvrdila, Asmin ne sluti šta se napolju dešava (FOTO) 12:45 Vip 0
LUKA VAN SEBE ZBOG ASMINA! Ne može da se smiri, urlao po imanju, a onda šokirao priznanjem o Aneli 20:30 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
UVEĆANU PENZIJU PRIMIĆE SVAKAKO PRE BADNJEG DANA Građani su rekli svoje: Država radi! Ako je iko do sada radio, radi Vučić! 12:00 BIZ 0
KAŠLJALA SAM KAO MAGARAC Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek! 12:27