MINA RASKRINKALA ASMINA I MAJU Prestala da ih pokriva, pa razvezala jezik o njihovom odnosu 13:00 Vip 0
"ONA JE MAJKA MONSTRUM" Skandalozne optužbe na račun Site Ahmić, nastavlja se brutalan napad na nju! 00:15 Vip 0
MINA I ASMIN ZAVRŠILI U KREVETU! Pokrili se jorganom preko glave i krenuli u akciju (FOTO) 21:15 Vip 0
"NEMOJ DA POČNEM DA PRIČAM O NJEGOVOJ ĆERKI ŠTA ZNAM" Asmin brutalno zapretio Lepom Mići: "Neće se još dugo smejati" 19:05 Vip 0
STANIJA DOBROJEVIĆ ŠOKIRALA PRIZNANJEM! Nije mogla više da ćuti: "Možda se Asmin zaljubi u rijalitiju i ja konačno dobijem svoju slobodu" 18:20 Vip 0
MARIJA KULIĆ RASKRINKALA ASMINA DURDŽIĆA Pre početka "Elite 9" je zvao Miljanu i od nje tražio ovo 07:00 Vip 0
''NEDOSTAJE MI ASMIN'' Stanija Dobrojević se kaje što ga je pustila u Elitu: ''Ova agonija ne znam dokle će da traje'' (VIDEO) 21:33 Vip 0
RASKRINKANO SVE O TRUDNOĆI MINE VRBAŠKI! Više ništa ne može da sakrije, sada je sve jasno 00:10 Vip 0
"ČULI SU SAMO TUŽNE VESTI" Stanija Dobrojević otvorila dušu o gubitku bebe: "Završila sam kod..." 22:35 Vip 0
ŠOKANTNO! Asmin mislio da ga ne snimaju kamere, pa priznao da mu se dopada Maja Marinković 22:00 Vip 0
"ASMIN ME JE TUKAO" Stravična ispovest Aneli Ahmić, grca u suzama, nije mogla više da ćuti: "Čovek je bolestan" 20:40 Vip 0
DRAMA U CRNOJ GORI! Asmin tvrdi da je Sita slala ljude da zastraše njega i trudnu Staniju, evo šta im se desilo 20:10 Vip 0
"NI U JEDNOM TRENUTKU DETE NIJE SPOMENULA" Šokantni detalji o Aneli Ahmić, evo šta je radila van kuće 19:55 Vip 0
"PRETILA JE DA ĆE UBITI NJEGOVU DECU" Sita Ahmić osuđena na tri godine, stravični detalji potresli učesnike Elite 07:40 Vip 0
ASMIN I UROŠ NA IVICI TUČE! Stanić ga pljunuo, Durdžić mu izgovorio stravične reči, obezbeđenje ih opkolilo (FOTO) 00:00 Vip 0
ŠOKANTNO! Anelinoj ćerkici stavljali pištolj u krevetac, Asmin besan zbog jezive fotografije! 19:30 Vip 0
SKANDALČINA! Nikica otkrio strašne optužbe Site Ahmić, priznao Asminu da ga je optužila za intiman odnos sa njenom majkom! 00:30 Vip 0
HOROR IZA ZIDOVA BELE KUĆE Rijaliti učesnici u strahu od crne magije, ovo se nije desilo u istoriji rijalitija! 00:10 Vip 0
"MOŽDA GA VIŠE NIKADA NE BUDEM VIDELA U ŽIVOTU" Stanija ne može više da ćuti o Asminu, raskrinkala pravu istinu o njihovom odnosu 23:30 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
HOROSKOP ZA PONEDELJAK OTKRIVA DRAMU: Problemi tresu Bika i Škorpiju, Rak u DIREKTNOM OKRŠAJU, a ovaj znak traži spas u tišini! 21:13 Razonoda 0