UČESNICA ELITE TVRDI DA JE BILA U ŠEMI SA ZVEZDOM GRANDA! Novi skandal drma estradu, mislila je da je kamere ne snimaju 11:07 Vip 0
TEŠKE OPTUŽBE U ELITI Ubeđene da je Aneli vezala Janjuša vradžbinama, ceo postupak iznet javno! 10:00 Vip 0
UČESNICA ELITE POZDRAVILA VUKA KARADŽIĆA! Blam veka u rijalitiju i to u programu uživo, voditelj zanemeo od šoka 10:30 Vip 0
SAVETUJEM JE DA SE LEČI! Bivši zadrugar opleo po Jovani Cvijanović: Pokušala je da rasturi tuđe brakove! 22:15 Vip 0
SVE ŠTO JE REKLA JE LAŽ, PORODICA JE ŠOKIRANA I KIVNA Sestra Jovane Cvijanović otkrila sve što zna o aferama sa pevačima i sportistima 17:50 Vip 0
FOLKER NA AERODROMU BEŽI I SKRIVA LICE Konačno progovorio o navodnoj aferi sa učesnicom Elite 15:21 Vip 0
HELENA TOPALOVIĆ UZVRAĆA UDARAC Topalkova ćerka jednim potezom matirala učesnicu Elite nakon strašnih optužbi, haos! 09:25 Vip 0
JANJUŠ UHVATIO CIMERKU ZA VRAT I UDARIO JE U GLAVU! Stravične scene u Eliti, pojavio se jezivi snimak! 17:07 Vip 1
IZNETE JAVNO ŠOK TVRDNJE O HELENI TOPALOVIĆ Skandalozne reči i na račun Topalkovog zeta, nastaće haos neviđenih razmera! 16:15 Vip 1
OBELODANJENA NOVA AFERA! Jovana otkrila detalje odnosa s bivšim dečkom poznate pevačice: Fudbaleri šalju golišave fotke! 15:00 Vip 0
SRAM TE BILO, PRAVIO SI JE LUDOM! Brutalne reči u programu uživo na Janjušev račun, on zapenio od besa, Aneli šokirana 19:00 Vip 0
RIJALITI UČESNICA TVRDILA DA SU BILI INTIMNI! Oglasio se Nikola Kalinić nakon šokantnih tvrdnji Jovane Cvijanović 09:25 Vip 0
NAKON PEĐE MEDENICE AFERU IMAO I DARKO LAZIĆ Sve je počelo na afteru posle nastupa, ovo su svi detalji 08:35 Vip 0
U JEKU AFERE SA UČESNICOM ELITE Fudbaler saopštio da postaje otac, a ovako izgleda njegova trudna verenica! 11:15 Vip 0
UČESNICA ELITE BILA U VEZI SA JOŠ JEDNIM POZNATIM FUDBALEROM? Kad je izgovorila njegovo ime, svi ostali u šoku! 09:05 Vip 0
OVO JE PREVARENA SUPRUGA PROSLAVLJENOG KOŠARKAŠA Kalinić ju je mesecima varao sa učesnicom Elite 15:50 Vip 1
U ELITU STIGLE INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA? Društvene mreže gore, učesnica ni ne sluti šta je prava istina 16:15 Vip 0
ŽENU MI NIJE SPOMENUO, BILI SMO KOD NJEGA U STANU! Učesnica Elite iznela skandalozne tvrdnje o oženjenom sportisti, haos u najavi! 08:25 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 7. DECEMBAR Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove 19:30