ČULO SE KAO DA ČEKIĆEM LUPA DASKE! Miona otkrila kakav je Ša u krevetu, Đedović je urnisao komentarom: Ti si manijak! 09:17 Vip 0
BRUTALNA SVAĐA MIONE I ŠA Isplivala istina o razgovoru koji gledaoci nisu mogli da čuju, u pitanju su jezive pretnje i ucene! 18:45 Vip 0
MIONA ŠALJE STANISLAVU TAJNE SIGNALE! Potez je potpuno raskrinkao, mislila je da niko neće primetiti, Ša će doživeti nervni slom 16:45 Vip 0
MIONA JOVANOVIĆ PRIVEDENA? Učesnica Elite krala od poznate pevačice, odmah je prijavila policiji! 14:45 Vip 0
STANISLAV PONIZIO MAJU PRED SVIMA Obratio se Mioni i pred svima priznao: Mnogo si me povredila! 16:55 Vip 0
SKINULA SE MIONA JOVANOVIĆ! Objavljena provokativna fotografija, ovakvu je još niste videli! 15:56 Vip 0
ŠOK POTEZ ĆERKE STANISLAVA KROFAKA! Haos u spoljnom svetu, Maja Marinković će napraviti karambol! 14:47 Vip 0
NIJE DOBRO U GLAVI, JEZIVO IZGLEDA! Miona presekla, ne želi više da trpi ponašanje Ša, otkrila šta će uraditi! 11:37 Vip 1
ŠA NE MOŽE DA SE OBUZDA Napravio ogromni haos! Nasrnuo na Mionu kada ju je video sa Stanislavom, a sada besni po kući! 19:35 Vip 0
MIONA I STANISLAV USLIKANI ZAJEDNO ZAGRLJENI I SREĆNI Priljubili se jedno uz drugo, a Ša preti, divlja i nasrće na nju! Obezbeđenje ga odvuklo iz kuće! 18:55 Vip 0
OVO ĆE JE SKUPO KOŠTATI, AKO JE SPAVALA SA NJIM... Bivša drugarica Mione Jovanović otkrila sve detalje o njoj, sada je sve jasno! 21:00 Vip 0
NAJVEĆA LAŽ U ISTORIJI RIJALITIJA! Miona i Ša javno raskrinkani, pokušali da prevare gledaoce! 10:33 Vip 0
NENAD ALEKSIĆ ŠA ĆE POSTATI OTAC? Uživo u programu sapštene šok vesti, ovo će promeniti tok rijalitija! 19:12 Vip 0
"MORALNA MIONA SE SKIDA GOLA USRED DANA" Pojavio se skandalozni snimak repera i pevačice iz tuš kabine, totalno zaboravili na kamere! 18:32 Vip 0
"JEL MOGUĆE DA JE OVO IZGOVORIO ČOVEK OD 44 GODINE?!" Snimak razgovore Mione i Ša napravio haos, ljudi su nemilosrdni! 15:15 Vip 0
MIONA POTPUNO GOLA! Učesnica Elite snimljena dok se tuširala, sve se videlo, gledaoci zanemeli! 10:27 Vip 0
HTELA JE DA SPAVA SA MNOM! Bivši zadrugar raskrinkao Mionu Jovanović, boravio je sa njom u istoj kući! 12:35 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26