OTKRIVENO SVE O DISKVALIFIKACIJI ASMINA DURDŽIĆA! Ovo niko nije očekivao, saopšteno u programu uživo 21:15 Vip 0
"LUPIO SAM JOJ ĆUŠKU" Luka otkrio šta se sve dešavalo između njega i Aneli u četiri zida, a potom pokušao da se opravda! 19:10 Vip 0
ANELI TVRDI DA JU JE LUKA TUKAO! Doživela nervni slom i sve otkrila, jeca na sav glas! (FOTO) 18:25 Vip 0
UZELA OŽENJENOM MUŠKARCU 50.000 EVRA, PA POBEGLA U ELITU? Novi skandal Aneli Ahmić, u sve upućen i Luka: "Razbio joj je telefon zbog njega" 11:20 Vip 0
ASMIN DURŽIĆ ZAVRŠIO U KREVETU SA CIMERKOM! Opustio se sa njom nakon raskida sa Stanijom, gledaoci zatečeni prizorom! 07:40 Vip 0
LUKA UDARIO ANELI ŠOK ZABRANU! Ahmićeva ne može da veruje, Vujović se slomio zbog jedne stvari! 00:00 Vip 0
"MNOGO PUTA SAM JE UHVATIO U LAŽI" Nerio najavio žestok obračun sa Aneli i raskrinkavanje, ne može više da ćuti 22:20 Vip 0
SPREMA SE SKANDAL U ELITI! Asmin Durdžić ide na DNK test, njegova majka progovorila i otkrila šok detalje 00:00 Vip 0
"NA SILU SI SA LUKOM" Janjuš se obratio Aneli i otkrio sve što mu leži na duši, potpuno se slomio pred svima 23:20 Vip 0
"NEMA PREDAJE DOK SE ZLO NE POBEDI" Otac Luke Vujovića van sebe zbog njegovog pomirenja sa Aneli Ahmić: "Nije mi lako" 22:44 Vip 0
"SPREMAN SAM SVE DA TI OPROSTIM" Šok obrt u Eliti, Asmin Durdžić se obratio Aneli i šokirao sve 18:20 Vip 0
U ELITI 9 ĆE SE RADITI DNK TEST Pao dogovor između Aneli i Asmina, starleta je imala samo jedan uslov! 07:40 Vip 0
"KAKVI STE VI FOLIRANTI" Pomirili se Aneli Ahmić i Luka Vujović nakon svih poniženja, učesnici šokirani! 10:50 Vip 0
"DETE NIJE TVOJE" Aneli pred milionima priznala da Nora nije Asminova ćerka: "Prevarila sam ga i..." 08:10 Vip 0
"SITA JE UCENJUJE, MORA DA ME BLATI" Isplivale šokantne tvrdnje o Aneli, totalni kolaps u porodici Ahmić! 21:40 Vip 0
''VEZA IM JE BILA LAŽNA'' Luka i Aneli na meti strašnih osuda: ''Jedva je dočekala da ga ostavi'' (VIDEO) 10:57 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
UKRAJINSKI DRON UDARIO U SRCE KADIROVE ČEČENIJE! Raznet neboder, drama u Groznom! (VIDEO) 12:50 Vesti 0