OVO JE NAJTUŽNIJA SCENA NA RTS-U IKADA! Voditeljka plače na sav glas, rasula se na komade: "Tuga nije manja" 18:00 Vip 0
DALA OTKAZ, PA RAZVEZALA JEZIK! Voditeljka više neće da ćuti, otkrila kolike su plate na RTS-u! 17:15 Vip 0
NIKO NIJE ZNAO DA VODITELJKA RTS-A IMA OVAJ ZDRAVSTVENI PROBLEM Nakon mnogo godina sve priznala: "Još od trudnoće vodim bitku..." 19:00 Vip 0
GDE JE NESTALA VODITELJKA RTS-A? Bila je omiljeno TV lice, a ovo su poslednje informacije o njoj! 20:15 Vip 0
"VATRENA STIHIJA JE PROGUTALA SVE USPOMENE" Voditeljka Slagalice živela u domu za izbeglice, otkrila potresne detalje: "Nismo poneli ni osnovna dokumenta..." 21:15 Vip 0
"KANCER JE NAPAO MOZAK, RAZORENA SAM I FIZIČKI I PSIHIČKI" Voditeljka RTS-a progovorila o bolnoj temi: "Druge patnje nisu ni vredne pomena" 16:30 Vip 0
ONA JE ZAMENILA DUGOGODIŠNJU VODITELJKU RTS-A Ova plavuša se jutros pojavila pred kamerama Javnog servisa 14:00 Vip 0
VODITELJKA RTS-A NA MARATONU ODUŠEVILA SVE! Slađana Tomašević u šestoj deceniji trčala sa sestrom bliznakinjom 21:40 Vip 0
VODITELJKA RTS-A NIJE MOGLA DA VERUJE ŠTA ČUJE! Nakon ovih reči u emisiji se potpuno zbunila! 07:00 Vip 0
OVAJ MOĆNIK STOJI IZA VODITELJKE RTS-A! Stariji je od nje 18 godina, a rodila mu je dvoje dece! 08:10 Vip 0
BIĆETE U ŠOKU KADA SAZNATE KO JE MUŽ VODITELJKE RTS! Privatan život krije od javnosti, iz braka sa kolegom ima sina 06:00 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PUTINOVA JEZIVA PORUKA BRISELU: Budite spremni da ponovo palite dimnjake, VRAĆAM VAS U 20.VEK! 15:07 Vesti 0
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09