UROŠ STANIĆ U TANGAMA FRAPIRAO UČESNIKE! Intimu jedva prekrio, Asmin nije skidao pogled s njega (FOTO) 00:30 Vip 0
ZGODNI UČESNIK BACIO OKO NA UROŠA STANIĆA Javno priznao simpatije u programu uživo, Dušica zatečena 02:40 Vip 0
SKANDAL U BEKSTEJDŽU Takmičar udario Uroša Stanića, on najavio tužbe: "Spremi se za gaženje" (VIDEO) 02:10 Vip 0
"ZA NJU JE KATASTROFA..." Asmin više ne može da ćuti o Staniji Dobrojević, rešio da raskrinka sve pred početak Elite 18:40 Vip 0
"ASMIN VOLI GLATKO..." Uroš Stanić šokirao priznanjem o Durdžiču, evo šta je spreman da uradi za njega 17:30 Vip 0
"PRE NEGO ŠTO MI ODUZMU TELEFON, DA VAM KAŽEM..." Važno saopštenje Uroša Stanića pred ulazak u Elitu 9 17:00 Vip 0
TERZA ĆE DOŽIVETI NERVNI SLOM! Milica Veličković viđena u zagrljaju drugog muškarca, svi u šoku (FOTO) 23:35 Vip 0
DA LI JE OVO NAJVEĆI BLAM NA TELEVIZIJI? Usred emisije izustio jedno, voditelj u šoku, sve se emitovalo uživo! 08:35 Vip 0
"SA MOJIM MOZGOM NE MOŽEŠ DA SE IGRAŠ" Rijaliti učesnik započeo svađu sa Dušicom, ona ga postavila na svoje mesto! (VIDEO) 21:00 Vip 0
"DOBIJE TRI HILJADE" Rijaliti učesnik raskrinkao tajne radnje Sofije Janićijević: "Prodavala je picu..." 21:00 Vip 0
"JAKO JE ZLOBNA, CELA PORODICA JE PLJUJE" Unuk Jelene iz grupe "Zana" opleo po njoj, otkrio jezive detalje: "Mama mi je rekla da to ne pričam!" 11:00 Vip 0
HAOS U ŠIMANOVCIMA Uroš Stanić urnisao Lepog Miću zbog Karića, on ga izvređao nikad strašnije! 08:00 Vip 0
ANELI AHMIĆ JE BILA NJEGOVA LJUBAVNICA? U emisiji prikazan čovek sa kojim je imala aferu, Luka zanemeo (VIDEO) 14:10 Vip 0
SKANDALOZNE SCENE ISPRED PINKA Nastao haos na Dedinju, gosti se sukobili i pljuvali, pale i teške reči (VIDEO) 10:00 Vip 0
UROŠ STANIĆ POKAZAO DEČKA Rijaliti učesnik objavio intimnu fotografiju, evo koga ljubi (FOTO) 16:00 Vip 0
"KUKA DA U STANU NEMA KUPATILO, A PARE DAJE NA OVO" Uroš Stanić na meti žestokih kritika, društvene mreže gore (FOTO) 07:20 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46