TUŽNE VESTI U VEZI ĐANIJA! Pevač tokom skijanja polomio ključnu kost, otkriveno gde se nalazi 22:40 Vip 0
RAZNE GADOSTI RADI ZA NOVAC! Pevačica raskrinkala pevača, haos na pomolu, nije birala reči! 12:25 Vip 0
SVI GLEDAJU U STAJLING CECE RAŽNATOVIĆ! Poznati pristižu na gala slavlje, pevači doveli supruge, a tek da vidite Breskvicu! (FOTO) 22:05 Vip 0
ĐANI POVREDIO VRAT, ZAVRŠIO U KRAGNI Objavio fotografiju javno, pa objasnio šta se dogodilo 20:20 Vip 0
"MUŠKARCI SU BOLJI KADA IMAJU LJUBAVNICU" Slađa Trajković otvorila dušu o odnosu sa Đanijem 09:20 Vip 0
ĐANI SE SRUŠIO NA NASTUPU! Isplivao šokantan snimak, okupljeni ne znaju šta ih je snašlo! (VIDEO) 10:20 Vip 0
ĐANI U ALKOHOLISANOM STANJU DOŽIVEO NEZGODU Otkriveni detalji nemilog događaja, sve se desilo na ovom mestu 06:00 Vip 0
ĐANI PRODAJE RODNU KUĆU NA KOSOVU I METOHIJI! Meštani otkrili istinu o pevaču i njegovoj poroidici 21:08 Vip 0
PROSLAVA U DOMU TRAJKOVIĆA Neverovatni detalji na slavskoj trpezi, folker nije štedeo (FOTO) 09:45 Vip 1
ĐANI FRAPIRAO STJUARDESU! Evo šta je folker uradio, Slađa Alegro otkrila detalje hit situacije, o ovome će se pričati! 20:37 Vip 1
NADAM SE DA ĆE BAREM JEDNO DA ME NASLEDI KAO PEVAČA! Đani i Slađa organizovali gala slavlje, sve pršti od luksuza! 18:27 Vip 0
DUPLO SLAVLJE KOD ĐANIJA! Folker krstio unuku, a supruga Slađa šokirala izgledom, svi gledali samo jedno 15:08 Vip 0
"OTIMAO MI JE MIKROFON ČIM JE VIDEO DA SU MI RUKE PUNE PARA" Novi skandal trese estradu, Sandra Afrika raskrinkala Đanija! 09:40 Vip 0
ĐANI OTKRIO ŠTA MISLI O KARLEUŠI Ona ga podržala u jeku skandala, a pevač joj ovako uzvratio 10:20 Vip 0
BOG ĆE IM SVE VRATITI! Dara Bubamara osula paljbu po koleginicama nakon žurke Olimpijaca, odbranila Đanija: Pevačice misle da će osvojiti nekoga 22:20 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26