OTKRIVENO ŠTA RADE BUDUĆI UČESNICI PRED ULAZAK U ZADRUGU 7 Takmičarka rešila da se pokaje za sve grehe, moli se za spas 18:36 Vip 0
PROCURIO CENOVNIK BUDUĆE ZADRUGARKE Priznala da se bavi prostitucijom, objavljen snimak kako ugovara intimne odnose! 19:34 Vip 0
ULAZIM DA OSVOJIM MENSURA Budući učesnik Elite otvoreno o svojim namerama, ono što je priznao sve je ostavilo u čudu! 14:20 Vip 0
MILJANA ME JE ISKORISTILA Budući učesnik Elite otkrio nepoznate detalje, ovo više neće dopustiti sebi! 12:10 Vip 0
OVI UČESNICI ZVANIČNO ULAZE U ZADRUGU 7 Već krenuo haos i žestoke pretnje, pala i gej ponuda! (FOTO) 18:03 Vip 0
NAPRAVIĆU EKSPLICITNI SNIMAK U ZADRUZI! Budući učesnik Zadruge 7 šokirao priznanjem, krije intimne odnose sa pevačicama (FOTO) 17:08 Vip 0
ALO! EKSKLUZIVNO OTKRIVA UČESNIKA ZADRUGE 7 Fudbaler koji je lomio mnoga srca naših pevačica, najavio neviđeni skandal! 15:43 Vip 0
NAPUSTILA DECU, MUŽ IZMISLIO DA JE UMRLA Ona je nova učesnica Elite, već je bila na Pinku! 08:15 Vip 0
OVAKO IZGLEDA IMANJE NOVE SEZONE ZADRUGE Željko Mitrović po prvi put objavio snimak, unutra već ima ljudi! (VIDEO) 22:45 Vip 0
OVO JE SPISAK UČESNIKA ZADRUGE 7 Ličnosti koje niko nije očekivao, potpuno izmenjen tok rijalitija 17:55 Vip 0
PROCURIO SPISAK "ZADRUGE 7 ELITA"! Ovo su potencijalni učesnici, među njima pevači i političari, ali i on, ovo se čekalo! 08:05 Vip 0
EVO KO SVE ULAZI U ZADRUGU 7 Ona je tražila posebne uslove, njemu će dati milione, a on ulazi da ispriča mračnu prošlost 22:15 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0