"POSLE JEDNE ŠAMARČINE BI BILA U PODLIVIMA" Naše pevačice se brutalno potukle pred kamerama: "Žao mi je što je nisam više udarala" 08:35 Vip 0
''MOJ MUŽ JE SPAVAO SA KONOBARICOM, DOK SAM SE PORAĐALA'' Pevačica na ovaj način saznala za prevaru: "U našem krevetu imali su odnose, otišlo je pola ljubavi" 18:46 Vip 0
"TO SU BUDALAŠTINE, DUDA JU JE SPASILA OD ULICE I DROGE!" Mina Kostić na meti osuda zbog pomajke:"Treba da joj zapali sveću i kaže hvala!" 07:40 Vip 1
''UGROŽENO JOJ JE ZDRAVLJE, ALI I POSAO NA PINKU'' Nekadašnja prijateljica Jovane Jeremić razvezala jezik, oplela nikad jače o propaloj vezi 19:59 Vip 1
''MOŽDA JE SAZNALA DA SU SVE PEKARE NA IME NJEGOVE BIVŠE ŽENE'' Pevačica otkrila šok detalje o raskidu Jeremićeve i Dragana Stankovića 18:15 Vip 0
"PRAVO SA GRANICE ĆE JE ODVESTI U ZATVOR!" Dalila Dragojević ne sme da uđe u Srbiju, duguje ogroman novac, a kamata se samo gomila 13:40 Vip 0
NEZAPAMĆENA ESTRADNA TUČA Pevačice se brutalno potukle, žale samo što nisu jače udarale: "Posle jedne šamarčine bila bi u podlivima!" 20:30 Vip 0
VESNA RIVAS PROLILA REKU SUZA ZBOG LAŽNE SMRTI! Ispostavilo se da je navodno preminula voditeljka živa 23:00 Vip 0
"OŠIŠAO ME JE NA ĆELAVO, A JA SAM MU OTKINULA DEO MESA!" Naša pevačica preživela stravično nasilje: "Otišla sam po nož i..." 06:30 Vip 0
"POSLE JEDNE ŠAMARČINE BI BILA U PODLIVIMA" Naše pevačice se brutalno potukle pred kamerama: "Žao mi je što je nisam više udarala" 12:40 Vip 0
GASTOZ JE DEBELO PLAĆEN DA BUDE SA ANĐELOM Šok tvrdnje, raskrinkala ga bliska osoba, Đuričićeva će poludeti kada sazna za ovo! 13:05 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ TUŽILA POZNATU PEVAČICU! Podnela dve prijave, otkriveni svi detalji: "Neka dokaže na sudu!" 16:45 Vip 0
"KADA SAM BILA MRŠAVA, JURILE SU ME BUDALE" Hit izjava naše pevačice: "Pravim ne smeta što sam bucka" 15:10 Vip 0
"RAHMETLI GOCU BOŽINOVSKU BIH ZGAZILA KAO VAŠKU" Vesna Rivas pobesnela zbog koleginice: Saša Popović ju je... 17:20 Vip 0
"OŠIŠAO ME JE NA ĆELAVO, A ONDA SAM UZELA NOŽ!" Vesna Rivas preživela stravično nasilje, otkriveni jezivi detalji! 06:30 Vip 0
''BAČENA TI JE MAGIJA DA NEMAŠ DECU'' Dejan Dragojević prebledeo nakon tvrdnji naše pevačice vezana za njegovo potomstvo 11:25 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ TUŽILA POZNATU PEVAČICU! Podnela dve prijave, ovo su svi detalji: Neka dokaže na sudu! 13:24 Vip 1
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46