"VENČANICA JE SPREMNA, SVADBA ĆE BITI SPEKTAKULARNA" Jelena Karleuša otkrila detalje udaje 10:50 Vip 0
"ŠTA ĆU, SMETAO MI JE": Majka zadavila svog 21-mesečnog sina jer joj je bio prepreka da se uda za ROĐENOG TEČU 14:38 Vesti 0
"UDALI SU ME ZA POKOJNIKA" Pevačica van sebe od očaja, ne može da se oporavi: "Plakala sam, mnogo mi je bilo teško" 06:30 Vip 0
U 48. GODINI PRIŽELJKUJE DA SE UDA! Pevačica nikada iskrenija, evo šta je koči: "To samo Gospod Bog zna" 20:15 Vip 1
RADA MANOJLOVIĆ SE ZBOG NJE NIJE UDALA Pevačica priznala: "Ko to bude umeo da trpi, svaka čast!" 10:50 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U VENČANICI! Usred priča o raskidu progovorila o udaji: "Spremna sam za drugi brak" 08:40 Vip 0
SA NEPUNIH 30 JE OSTALA UDOVICA, ALI NE ŽELI DA SE UDAJE! Pevačica donela konačnu odluku, nakon smrti supruga istrajna u ovoj nameri 10:45 Vip 0
ZA NJEGA ĆE SE UDATI JELENA KARLEUŠA! Otkrila sve javno, nakon razvoda saopštila šok odluku! 15:15 Vip 0
CECA PRIZNALA ŠTA JOJ RODITELJI NIKADA NISU OPROSTILI Nije im bilo dobro kada su čuli za koga se udaje: "Umalo da padnu u nesvest!" 09:20 Vip 0
NEKADA JE PRODAVALA GAĆE I ČARAPE, A ONDA JE SMUVALA MILIONERA Pevačica sada živi luksuznim životom, a dane je provodila na pijaci! 13:30 Vip 0
"TO ŠTO IMATE 30 GODINA NIJE RAZLOG DA SE UDAJETE I PRAVITE DECU KOJU ZAPOSTAVLJATE" Rada Manojlović nikad brutalnija! 06:00 Vip 0
UDAJE SE JELENA ROZGA! U planu je duplo venčanje, 500 zvanica i luksuzna destinacija, ovo su detalji 07:30 Vip 0
ĆERKA NAŠE VODITELJKE SE UDALA U TAJNOSTI! Majku nije pozvala na venčanje sa 20 godina starijim biznismenom 22:30 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46