REPER ZAPENIO ZBOG POVEZIVANJA SA MILJANOM: Cimaju me ozbiljne zvezde, treba da skrnavim karijeru duetom sa Kulićevom... 09:30 Vip 0
ZVAO ME JE DOK SAM BILA U SPOLJNOM SVETU! Miljana Kulić šokirala izjavom o Desingerici, Matora u neverici, on se odmah oglasio 18:14 Vip 0
REPER U JEKU AFERE SA MAJOM OBJAVIO NJENU FOTKU Haos u najavi, Desingerica nije mogao da odoli, pa uradio ovo 10:35 Vip 0
DESINGERICA ISPALIO OGNJENA AMIDŽIĆA Nije se pojavio sa suprugom u emisiji, evo šta ga je sprečilo 22:14 Vip 0
PRIZOR KOJI TERA NA POVRAĆANJE! Skandalozno ponašanje Desingerice, žena mu pred punim restoranom radi ovo! 08:25 Vip 0
DESINGERICA PLJUJE POZNATU PEVAČICU, DOK ONA JAŠE NJEGOVU ŽENU Šokantne scene u hotelskoj sobi, polivali se i vodom! 20:45 Vip 0
OVAKVOG GA NE ZNATE SIGURNO: Kontroverzni Desingerica u Alo! Božićnom intervjuu pokazao potpuno drugu stranu svoje ličnosti 20:00 Vip 0
DESINGERICA PLJUJE PUBLIKU Posle udaranja patikom, reper otišao korak dalje, reakcije su šokantne! 08:08 Vip 0
IŠAMARALA BIH DESINGERICU: Karleuša oplela po reperu, bez dlake na jeziku otkrila šta misli o njegovoj karijeri 21:00 Vip 0
VODITELJ PECNUO MAJU ZBOG DESINGERICE Ona ostala nema na pomen repera, jedna stvar je odala! 12:46 Vip 0
DESINGERICA POSLAO MAJI PORUKU Pojavio se dokaz, mreže se usijale nakon reperovog šokantnog postupka! 11:30 Vip 0
DOBIO SAM SAMOUBILAČKE MISLI: Desingerica u emisiji otkrio pravu istinu o svom stanju, reakcija voditelja sve iznenadila 17:05 Vip 0
DESINGERICA ZADOBIO POVREDE GLAVE Reper se oglasio nakon nesreće, otkrio u kakvom se stanju nalazi 14:02 Vip 0
OVAJ LIK!: Šok komentar Karleuše na Desingericin nastup, javno mu se obratila, ne može više da ćuti 11:20 Vip 0
DESINGERICA ŽESTOKO O VODITELJU NAKON PROZIVKI: Krivo mu je, stvorio sam za 5 meseci ono što on nije za 20 godina 18:40 Vip 0
JA BIH SE SAMOUBIO: Poznati voditelj žestoko udario na Desingericu, njegove reči mnogi podržavaju! 07:00 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PUTINOVA JEZIVA PORUKA BRISELU: Budite spremni da ponovo palite dimnjake, VRAĆAM VAS U 20.VEK! 15:07 Vesti 0
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09