"HTELI SU SOCIJALNO DA MI ZOVU" Milica Veličković van sebe zbog Uroša Rajačića: "Doživela sam stravično..." 00:40 Vip 0
''NISAM JA TERZA, DETETU NI ZUBI NISU IZRASLI'' Milica Veličković o ljubavnom statusu, oplela po Borinoj porodici, a evo koga vidi kao pobednika Elite 16:10 Vip 0
MILICA VELIČKOVIĆ UHVAĆENA U VILI STEFANA KARIĆA Baškari se u bazenu sa ćerkom Barbarom! (VIDEO) 15:00 Vip 0
UROŠ OTKRIO ZAŠTO JE JELENU ILIĆ PREVARIO SA MILICOM! Više nije mogao da ćuti, ovo su detalji tajne veze sa Veličkovićevom 19:20 Vip 0
MILICI NEĆE BITI DOBRO Urošu Rajačiću prekipelo, otkrio sve tajne detalje iz veze sa Veličkovićevom 23:00 Vip 0
MILICA VELIČKOVIĆ OVOG ZADRUGARA NE OSTAVLJA NA MIRU! Oglasio se i otkrio sočne detalje: ''Emotivno je polupana'' 21:40 Vip 0
TERZA OTKRIO SKANDALOZNE DETALJE O MILICI I GASTOZU Veličkovićeva će doživeti nervni slom, raskrinkana tajna koju niko nije znao 19:00 Vip 0
MILICA VELIČKOVIĆ SE SKINULA I POKAZALA ČIME RASPOLAŽE Grudi u prvom planu, a evo ko joj pravi društvo! (FOTO) 17:30 Vip 0
"ŽAO MI JE ŠTO NISAM OSTAO SA SOFIJOM" Terza se pokajao, pa uputio brutalne reči Milici Veličković! 08:55 Vip 0
UROŠ RAJAČIĆ OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE VEZE SA MILICOM VELIČKOVIĆ Pomenuo dete, nastao muk u studiju 14:40 Vip 0
UROŠ RAJAČIĆ PROGOVORIO O RASKIDU S MILICOM Pukla ljubav zbog ljubomore: "Smatram da joj neke te stvari ne priliče i zakrvili smo se" 19:30 Vip 0
MILICA VELIČKOVIĆ NAKON POROĐAJA BILA SA OVIM ZADRUGAROM! Terza poludeo kad je saznao, traži DNK test: "Ko zna sa kim je sve bila!" 15:50 Vip 0
TERZA UPUTIO PRETNJE MILICI VELIČKOVIĆ! Šok u programu uživo, ovakve reči niko nije očekivao, preko jednog ne može da pređe! 07:35 Vip 0
"MAMA ZNA GDE SU MOJE EMOCIJE" Milica Veličković otkrila detalje veze sa Urošem Rajačićem, pa urnisala brutalno Terzu 18:37 Vip 0
MILICA VELIČKOVIĆ U VEZI SA BIVŠIM CIMEROM? Terza saznao šok informaciju, pa joj se obratio u programu uživo: "Šetaju moje dete" 07:35 Vip 0
MILICA VELIČKOVIĆ U VEZI SA BIVŠIM UČESNIKOM ZADRUGE Raskrinkani potpuno, ovaj detalj ih odao 18:46 Vip 0
"NE MOGU DA VERUJEM KAD GLEDAM SVOJU ĆERKU" Milica Veličković raskrinkala Terzinu porodicu, a onda šokirala: "Nikad se neće za nju zainteresovati" 00:20 Vip 2
"ON JE SAMO DONOR" Milica Veličković na ivici suza zbog Terzine izdaje, a evo da li će mu dopustiti da viđa ćerku 20:30 Vip 0
''TATA KAD IZAĐE DA NAM KUPI STAN'' Milica Veličković prvi put progovorila o majčinstvu i ćerki Barbari 19:15 Vip 0
"DETE JE KOD OCA" Šokantno ponašanje Milice Veličković, otkrila da ima i novog dečka (VIDEO) 00:10 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
NATO NA NOGAMA! FRANCUSKA VOJSKA ZAPUCALA: Dronovi nad nuklearnim oružjem – mornarica otvorila vatru bez oklevanja 16:51 Vesti 2
HELEZ NA STOLU PEVAO PESMU USTAŠKOG PEVAČA Mračna istina o ministru odbrane BiH koji optužuje Vučića 16:37 Vesti 21