TERZA I MILICA OTKRILI IME ZA ĆERKU! Priznali i da li ulaze u Elitu 8: "Podržaću ga, najbitnije nam je..." 22:02 Vip 0
TERZA KLEKNUO I ZAPROSIO MILICU! Par saznao i pol bebe, zadrugar plače kao kiša, snimak sve raznežio 20:25 Vip 0
U ELITI 8 POROĐAJ PRED KAMERAMA? Učesnici dobili ponudu koja se ne odbija, cifra je neverovatna, a ovakve uslove još niko nije imao u rijalitiju 10:10 Vip 0
MILICA I TERZA SAZNALI POL BEBE? Ponosni roditelji odabrali i ime, rijaliti učesnica otkrila sve detalje 11:15 Vip 0
"GROBLJANSKA PEVAČICA" Bivša učesnica žestoko izvređala Mionu Jovanović, nije birala reči 14:24 Vip 0
BIVŠA ZADRUGARKA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK Skinula se, pa otkrila kako izgleda u drugom stanju 15:47 Vip 0
SRAMOTA ZA KOGA JE NAROD GLASAO, ZNA SE ŠTA SU RADILI! Milica i Terza se ne zaustavljaju, razvezali jezik za Alo! i žestoko izvređali njih 16:47 Vip 0
ZNALI SMO U JANUARU DA ĆE ANITA POBEDITI, VIDELI SMO ŠTA STIŽE! Trudna Milica čekala kraj Elite, pa za Alo! odlučila da progovori o svemu! 12:00 Vip 0
BIZARNA IZJAVA TRUDNE UČESNICE ELITE Progovorila o polu bebe, pa šokirala izjavom, voditelj zatečen! 14:40 Vip 0
TERZA PITAO BIVŠEG CIMERA DA LI JE SPAVAO SA MILICOM! Pojavio se skandalozni snimak, učesnica će napraviti haos! 23:56 Vip 0
TERZU U STUDIJU SAČEKALA I MAJKA MILICE VELIČKOVIĆ! Mnogi su mislili da će nastati haos, a onda je rijaliti učesnik kleknuo! 22:00 Vip 0
TRUDNA UČESNICA ELITE ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija 17:49 Vip 0
ANELI I MILICA ŽESTOKO ZARATILE ZBOG ABORTUSA Drama u Eliti: "Ko si ti da odlučuješ o mojoj trudnoći?!" 16:35 Vip 0
DOKTOR MORAO HITNO DA REAGUJE ZBOG ANELI Saopštena istina o trudnoći, ona je sve vreme znala detalje 09:45 Vip 0
IZABRAN NOVI VOĐA! Sledi paklena nedelja, učesnici u Eliti ostali u šoku kada je pročitano ime! 13:22 Vip 0
IDI ABORTIRAJ TO DETE Žestoka svađa u Eliti, Aneli Ahmić se zaletela na cimerku, obezbeđenje uletelo munjevitom brzinom 21:50 Vip 0
STIŽE PRSTEN U BELU KUĆU Zadrugar planira da veri trudnu devojku, ona plače svakog dana, u sve se umešala Miljana 10:20 Vip 0
MAJKA TRUDNE MILICE VELIČKOVIĆ UŠLA U ELITU! Nisu mogle da zaustave suze, emotivne scene u rijalitiju 22:23 Vip 0
MAJKA TRUDNE UČESNICE ELITE ULAZI U RIJALITI! Produkcija napravila presedan, ona nije mogla da zaustavi suze 22:15 Vip 0
SMEJALA SE MILJANI, A SAD JOJ SE DESILO ISTO! Marija Kulić žestoko izvređala trudnu učesnicu Elite, skandal u spoljnom svetu! 18:54 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0