MENJAM MOMKE KAO NA TRACI! Čuvena plavuša o svojim burnim ljubavima - "Probudim se i ne znam ko je on!" 19:56
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 22. NOVEMBAR Devicu čeka prijatno iznenađenje, Vaga će upoznati novu osobu, a šta je sa ostalima? 19:26
DANIMA ĆE SE PRIČATI SAMO O VAŠOJ SLAVSKOJ TRPEZI Slavski sto postavite na ovaj način - 1 detalj je obavezan 18:57
MEGAN MARKL STAVILA SVE KARTE NA STO O BRAKU SA HARIJEM Prvi put je pred kamerama priznala da ima problem 18:27
ZA SAMO 5 DANA OSTALA BEZ SINA I MUŽA "Svet mi se srušio, a onda od komšije čujem rečenicu - I meni je uginuo pas!" 17:57
SVEŠTENIK ALEKSANDAR OTKRIVA Kratka molitva od šest reči koju roditelji treba da izgovore deci 11:30 Razonoda 0
DANAS JE ARANĐELOVDAN Da biste zaštitili svoje najmilije od nesreće i bolesti izgovorite ove reči 08:22
STALNO SU VAM NOGE HLADNE, A CIRKULACIJA LOŠA? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu 16:37
NAJVEĆA FILMSKA ZVEZDA JE DANAS BESKUĆNIK Vuče se po hotelima, niko ne želi da ga zaposli, ali to nije ono najgore! 15:37
SUDBINSKA ŠANSA SE PRUŽA VEĆ OVOG VIKENDA Ova 4 znaka čeka nešto što nisu imali ni u najluđim snovima! 14:56
SVI PRIČAJU O TOME KAKO IZGLEDAJU RUKE KEJT MIDLTON Kada budete pogledali fotografiju - shvatićete i zašto 14:35
NAJOMRAŽENIJA ALBANKA U SRBIJI DALA SVE NA IZVOL'TE U SRED BRAZILA! Ni mikro bikini nije uspeo da sakrije njene intimne delove! 13:31
KAKO JAPANKE JEDU KOLAČE, A NE GOJE SE? Jedan ukus mogu da prevare i ubiju preteranu želju za slatkišima 12:53
ONA SE BORILA SA MENTALNIM DEMONIMA, ON SA KANCEROM Za filmsku gromadu i svetsku lepoticu su mislili da im nema spasa! 11:50
OVO JE NAJLEPŠI ZIMSKI KOMPLET KOJI ĆETE DANAS VIDETI! Besprekorna elegancija, ali vrlo jednostavna i efektna! 16:22
GEORGINA RODRIGEZ BILA GLAVNA ZVEZDA U TRAMPOVOJ KUĆI Bogami, ni Melaniji nije bilo lako pored nje! 14:02
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
BRNABIĆ O POČETKU PRIJAVE ZA LEGALIZACIJU: Ukoliko bude bilo potrebe, produžiće se i posle 5. februara 10:21 Vesti 22
JEDETE 1 JAJE DNEVNO? Eksperti otkrivaju šta se dešava sa vašim holesterolom, ljudi često nisu svesni 08:30