TAJNI SASTOJAK PASULJA SPREČAVA NADIMANJE I GASOVE Naše bake nisu nikada imale probleme sa crevima baš zbog toga 12:35
ZNATE LI O KOME SE RADI? Nekada glumila pored najvećih holivudskih imena, sad prođu pored nje i ne poznaju je 12:15
DANAS JE BAŠ TAJ DAN Ovaj ritual treba obaviti svakog prvog u mesecu, a evo i zašto - jako je bitno 11:45
ČIM NAPUNI 50, ŽENA TREBA DA IZBACI 4 MISLI IZ GLAVE Istočnjačka mudrost skida okove sredovečnosti 11:15
ĆERKU NIJE VIDEO DECENIJAMA, MOŽDA IMA UNUKE, A DA TO NI NE ZNA Ono što je rekao za svoju familiju ledi krv u venama 10:45
OVA 4 ZNAKA SU STALNO BOLESNA Imaju najosetljiviji imunitet, dovoljan je i najobičniji grip da ih obori 08:36
SIMPTOM MASNE JETRE KOJI SE JAVLJA NOĆU Često ne daje nikakve znakove, a zdravlje sve ugroženije 21:50
"DA, JA SAM TA KOJA SVIMA POPRAVLJA ŽIVOT" Da li i vi imate sindrom "najstarije ćerke" u porodici? 20:19
MODNA LOMAČA ILI NAJBRUTALNIJI STAJLING IKADA? Gola haljina je "mala maca" za ovo što je ona obukla - morate pogledati! 19:49
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 1. NOVEMBAR Kod Raka emocije uzburkane, Vagi se vraća osoba iz prošlosti, Ribe u ljubavnoj dilemi 19:21
DOBILA SAM PORUKU OD NJEGOVE LJUBAVNICE Nije mi bilo dobro iste sekunde kad sam je pročitala - ovo je bilo gore od same prevare! 18:51
"ĆERKA TI IMA 13 GODINA, A NAMONTIRANA KAO DA JOJ JE 30!" Evo kako se doterala Bijonsina naslednica pa je sada blate za sve pare! 18:26
DA LI MOŽETE DA PREPOZNATE ČUVENOG GLUMCA? Ni njegovi najbliži nisu mogli, toliko je promenio svoj izgled, da mu sada traže ličnu kartu! 17:26
POSLE VIŠE OD VEKA PRONAĐENE PORUKE U BOCI DVOJICE VOJNIKA IZ PRVOG SVETSKOG RATA “Kao da nam je deda pružio ruku iz groba” 09:36 Razonoda 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 7. DECEMBAR Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove 19:30